Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:bounce:::tutkuy:: benim kanka larla sirkecide bulusalım..!!!!
mekan olarak ta ılk ortakoy de sahıl sefası yaparız kumpır flan yeriz..sora da ordan bebek starbucks yaparız!!denıze sıfırdır gusel bır sohbet ortamı olur dıye dusunıyorum.. yorumlar ve onerı ler sıze kalmıs ilgilere duyrulur..

erman_ertan saol dostum dikkate aldım

Son düzenleme:
:bounce:::tutkuy::BENIM KANKA LAR LA SİRKECİ DE BULUSALIM!!!
MEKAN OLARAK İLK ORTAKOY DE SAHIL SEFASI YAPARIZ KUMPIR FLAN YERIZ.. ORDAN BEBEK STARBUCKS DENIZE SIFIRDIR GUSEL BIR SOHBET OLUCAGINI DUSUNUYORUM.. HER IKI YERDE DE RAHAT ZEN LERIMIZI BIRAKICAK YER VARDIR... YORUMLAR SIZE KALMIS!!!!
:cat:

dostum farkındamısın ama mesajlarımızin butun hepsını buyuk harflerle yamamız forum kuralları tarafından yasaklanmıstır bılgınıze:rendeer:

serdar canın ban çekti sanırım :)

BAN' dıra BAN' dıra ye :)

* bu arada dediğin fikir iyi...bebek oteli' nde de kahwe içebiliris...burası denize sıfır deil...deniz üstünde :) ama saat 16:30 - 17:00 kibin sirkeciden binmem qerek wapura...malum cumartesi qecesi hazırlığı :)

alperciğim :) anadolu yakasında buluşças zate saat 10:00' da...ama baxana serdar kıllık yapıyo...o da katılsın qezmemize...sende qel işte yan çizme yaw...

pm flan takılın bakıyorum..
olm bulustunuz ya anadolu yakasında...daha ne!!
bu org ya baska arkadslar da gelıcek katılım buyuk olcak ...

:)kımler gelıyor 15.03.2008 bulusmasına !! zenscooclub ve motosıklet.net arkadaslarından !! katılımcılar adlarını yazdırsın msj atarak buraya lutfen!!!kesın saat cogunluk saglandımı yer ıle soleıncek:)

Son düzenleme:
bende artık klasik scooter ımla katıldım aranıza :D cumartesi günü kadıköy tepe ye gitmiştim motorun üstünde zenscooclub çıkartmasını bırakmışlar akşam eve gelince baktım motosiklet.net e üyeydim zaten burdan belirtmek istedim iyi forumlar kazasız belasız sürüşler :D

bende artık klasik scooter ımla katıldım aranıza :D cumartesi günü kadıköy tepe ye gitmiştim motorun üstünde zenscooclub çıkartmasını bırakmışlar akşam eve gelince baktım motosiklet.net e üyeydim zaten burdan belirtmek istedim iyi forumlar kazasız belasız sürüşler :D

O stickerı bırakan benim :) ehueeueueueheheuee bordo jinlun :) BKA plakaydı sanırım :)

O stickerı bırakan benim :) ehueeueueueheheuee bordo jinlun :) BKA plakaydı sanırım :)
GKA :D bende sinemaya gitmiştim kilitlemedim motoru sinemada içime kurt düştü benzin bitti ayağına çıkarıp götürmüşlerdir falan diye ama neyseki birşey olmamış artık heryerde kilitliyicem :D

arkadaşlar bi arkadaşıma parasından dolayı bu motoru tavsiye ettim.
henüz almadı karar aşamasında

Büçesi buna yetiyor:
İstanbul içi ve ara sırada uzak yerlere gitmek istiyor. şehirler arası 2 kişi bu motor kaldırır mı ?

GKA :D bende sinemaya gitmiştim kilitlemedim motoru sinemada içime kurt düştü benzin bitti ayağına çıkarıp götürmüşlerdir falan diye ama neyseki birşey olmamış artık heryerde kilitliyicem :D

ehueuheheueuehee :) ewt GKA imiş...hafta sonu buluşcas...p.m.' den cep no yolla bana...6-7 zen' ci olduk :)

arkadaşlar bi arkadaşıma parasından dolayı bu motoru tavsiye ettim.
henüz almadı karar aşamasında

Büçesi buna yetiyor:
İstanbul içi ve ara sırada uzak yerlere gitmek istiyor. şehirler arası 2 kişi bu motor kaldırır mı ?

wallaa kaldırır ama arkada oturanın beli ağrıyabilir...bence 45 dk. da bir mola en qüseli...yada 30 dk. :)

Arkadaslar MOTOFUAR 08 ıcın 22 mart cumartesı gunu bulusup motor fuarına hep beraber gıtmeyı planlıyoruz!!

AVRUPA YAKASINDA OTURANLAR: 22mart cumartesi günü saat 1 de bakırköy sahilde deniz otobuslerının karsısında olan (köprüyü gecınce sağ da) BP benzın ıstasyonunda!!

ANADOLU YAKASINDA OTURANLAR ISE : 22 mart cumartesı saat 12 de haremden sirkecıye gelseler ve SAHIL SERIDIDEN 1 gibi BP de olurlar diye dusunuyoryum!! ( Anadolu Yakasında oturanlar KAAN AK Ile Irtıbata Gecebilir!!)

Gelicekler form a ısım yazdırsınlar!! :)

İş güç derken forumu unuttuk gitti. Özlemişim. Herkeze bir selam edeyim dedim.

Sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar