Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba arkadaşlar.. 2 arkadaş motorsiklet almaya karar verdik. sizlere bir kaç danışıcam konu var. tercih ettiğimiz model de Mondial 125 zn modeli. bu model hakkında görüşlerinizi belitir misiniz.. ayrıca bugün bi kaç bayiye gittim. bunlardan birisi 2008 model yerine elindeki sıfır KM 2006 modeli tavsiye etti ve fiyat olarak da 1100 YTL fiyat biçti. 2006 model olması benim için bi dezavantaj mıdır? 2008 model ile bi farkının olmadığını söyledi bu doğru mu? son modellerinin de 1800 YTL fiyatı var. renk tercihimiz de siyah, 2006 model siyah olmadığı için soru işareti kalıyo kafamızda.. bize yardımcı olur musunuz başka ucuza bulabilicemiz yerler var mıdır.. değerli yorumlarınızı bekliyoruz..

Merhaba arkadaşlar Ewet Bugün 125t10 Fun Ctiy scoteri aldım 1100 ytl 12 taksit e HAFTA İÇİ teslimat yapacaklar Kısmetse...

Görmek isteyenler aşşağıdaki Linkten bakabilirler Scoter e...

http://img90.imageshack.us/img90/8463/125t1005s8xa.jpg

bak aynı fiyata JINLUN öneriririm...sonucata aynı ürün yanlışmıyım...0 mal...

jinlun nerde war?1100 diyolar dogrumu? mondial le arasındaki fark ne? kusura bakmayın yenı basladık ta:)

merhaba arkadaşlar.. 2 arkadaş motorsiklet almaya karar verdik. sizlere bir kaç danışıcam konu var. tercih ettiğimiz model de Mondial 125 zn modeli. bu model hakkında görüşlerinizi belitir misiniz.. ayrıca bugün bi kaç bayiye gittim. bunlardan birisi 2008 model yerine elindeki sıfır KM 2006 modeli tavsiye etti ve fiyat olarak da 1100 YTL fiyat biçti. 2006 model olması benim için bi dezavantaj mıdır? 2008 model ile bi farkının olmadığını söyledi bu doğru mu? son modellerinin de 1800 YTL fiyatı var. renk tercihimiz de siyah, 2006 model siyah olmadığı için soru işareti kalıyo kafamızda.. bize yardımcı olur musunuz başka ucuza bulabilicemiz yerler var mıdır.. değerli yorumlarınızı bekliyoruz..

Selam sssennnn,
Aşağıdaki adreste bu motorun tüm + ve - leri var , sayın adminimiz üşenmedi oturdu yazdı , ayrıca buradan yine motorla ilgili karşılaşılan tüm sorunlar ve çözümleri bulabilirsin. Aramızda 20000,25000 sınırlarını geçen arkadaşlar var hala kullanıyorlar.
http://www.zenscooclub.com/teknik_sorun_detay.asp?teknikID=54

Bence 2006 modelı hemen al derım sıfır sa .hıc bır farkı yok o kdar para bosuna verme derım.(ama 2 sene grantıye gırcek mı onu da sor gercı grantı olsa ne olcak ya )). Mondial ın servıs agı cok genıs..sakın junlın flan alma bence..1100 cok ıyı fıyat.. burda 2.el lerı 2006 model o fıyat ıstıyorlar...

+1

kesinlikle 2006 sıfırı al...bu arada 9 MART' ta qezi warmış...qidelim mi arkadaşlar ???

İSTANBUL MT
"""slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz"""

+1

kesinlikle 2006 sıfırı al...bu arada 9 MART' ta qezi warmış...qidelim mi arkadaşlar ???

İSTANBUL MT
"""slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz"""

Kanka sen aksam dan cık anca gıdersın pıknık yerıne...nereye gıdıosun kanka bu havada bu motorla hem..

Yaw sapancaya daha geçen hafta gittim :) nisbet yapmak gibi olmasın, aslında 70-80 km ile gidiliyo ama o hızla dönüş yolu cok koyuyo

Son düzenleme:
9 MART - SUADİYE BÜYÜK ZARA ÖNÜ - SAAT 13:00 - ZEN' Cİ BULUŞMASI...

Zen kullanıcılarına haber salınması ricası ile...

biz dün qece msn de konuştuk 6 zen' ci... uyu serdar' ım :) + msn' ine msj attım sen offline iken...yeme burda beni :)

alper we akın kesin qeliyor...

6 zencı dıosun 3 kısısınız olm. benı geç ;ben karsıdan gelemem bu havada sızın tuznuz kuru.. sız gecın karsıya goreyım..

yaw serdar amma bıdı bıdı yaptın heee...kızdırma lem beni :) orda yazıooo işte...msnde konuştuğum 7 zenciden 6 sı ile msnde qrup yaptık...3 kişi OK dedi 3 kişi qelemem dedi...etti 6...bi de sen warsın eder 7 :) buna da bi kulp tak Kaan AK :)

grup mu !! anladım ben gelemem kaancım karsıya bu havada işim olabılır hem. benı es gecın sıze ıı eglenceler..resım cekersınız ıste yollarsn

Herkese merhaba arkadaşlar.Maddiyat nedeniyle bu motoru almayı düşünmeye başladım :) Yani ben ve 2 arkadaşım bu motoru almayı düşünüyoruz.Forumu takip ettim.Çok saçma sorunlarda çıkarıyor bazen.Mondial buna ne kadar taksit yapıyor.? Öğrenmek isteğim bu.Teşekkürler.

Herkese merhaba arkadaşlar.Maddiyat nedeniyle bu motoru almayı düşünmeye başladım :) Yani ben ve 2 arkadaşım bu motoru almayı düşünüyoruz.Forumu takip ettim.Çok saçma sorunlarda çıkarıyor bazen.Mondial buna ne kadar taksit yapıyor.? Öğrenmek isteğim bu.Teşekkürler.

öncelikle slm...ben k.k. ile 10 eşit vade farksız taxitler ile aldım...Hatta bazen forumda denk qeliyorum...2006 model stoklarda kalan sıfır motorlar 1.100,00-YTL' ye kadar ucuz fiyatlar ile satılabiliyor...Gerek fun club we gerekse hız tutkusunu frenlemesi sebebiyle we ayrıca fiyatı bana bu motoru aldırdı...ama tabii ki ilk motor tecrübem olması da buna dahil...pişman olmayacağını umuyorum...hem alın aramıza katılın :)

Satma flan yok olm.. ben nasıl karsıya gecım de gelım yıyor sa sız gelın de goruselım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar