Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

olm bı anda vermıosun yaa
bastan kursa 100 verıosun
30 saglık raporu
15 20 ıvır zıvır sorada
sora sınav zamanı 50 ytl
sora ehlıeytten sora 100 arası emnıyete verıosun
yanı 2 ay a yayılıyor!!!
al ak yoksa bozusuruz

o kufur etmıyor onun soyadı o ve konusması ole

Son düzenleme:
walla bnmde gözümde büyüyor da almak lazım ehlieyet ya.. araba ehlieyeti pek kurtarmaz bizi :)

bişeyler yazmak istiyordum ama iştahımı kaçırdınız iyice lütfen bu mesajlar son olsun.alp kendine iyi bak,motorunu temiz tut:)ne alakaysa

arkadaslar asıl meselemıze donelım bencede ..mevzu kapandı uzamasın..

mevzu
zenlerımız...
havalar nısan mayıs gıbı ısınır mı acaba yaa sızde .. cıksak artık
(mevzu degıssın ;))

bu kuresel ısınmayla bence bıraz hava tahmını cok zor..baksana suan havalara buz gibi..gec ısıncak ama gec sogucak gıbı gelıyor bana bu sene cok sıcak olcak gecen sene gıbı...ısınır ısınmaz organızasyonlar baslıcak ınsalah..ehlyette var bu sene rahat rahat dolascaz

30 Mayıs-1 Haziran Sakarya Poyrazlar Motosiklet festivali varmış arkadaşlar. cok uzun mesafe olmasa bile 1 gece konaklamalı yapılabilecek bir gezi . Ama uzun yol ve ana yol olmasından dolayı ehliyet olması gerekir diye düşünüyorum . bilmem siz ne dersiniz ?

bencede ehlıyet sart olamalı aksı durumda dıger arkadsları zor durumda bırakabılır..GIDILEBILIR de AMA bence tarıhı ve kulturel gezıler duzunlesek daaha gusel olabılır

serdar duydum ki...sana emel' i ayarlarsam bana ehliyet ısmarlayacakmışsın :) ehhuueheheueuheeu

bu arada hoşqeldim eheueuheueehuhueue :)

Kaan AK AK AK :)

mondial

:rendeer:iki biraz agır gider çekiş bir zaman sonra düşüyor biraz kullandım ondan biliyorum

qidelim wallaa yaa...ilk rotamız...tekirdağ çanakkale biqa karacabey m. kemalpaşa bursa yalowa izmit istanbul :)

@all
Merhaba arkadaşlar istanbulda havalar nasıl gidiyor bakalım Antalya ya geldik sıcak hava deniz kızlar diye düşünürken 17 sene sonra kar yagdırdık Antalya ya sıcak diyelerin hepsinin kulagını cınlatmıştım çünkü kaba yerlerimiz dondurucu bir şekilde üşüyordu ^ 0 ^ derecede su donar derler ya yalan musluktan buz gibi su akıyor yahu neyseki bugun güzel bir hava var ama zen im 1 hafta sonra yanımda olcak hepinize büyük sevgiler selamlar bol bol gezi yaparsınız inşallah kendinize ve zen innize iyi bakmanız dileği ile hoşçakalın

bu hafta sonu ( 23-24 ) inanılmaz qezdim yine...2 qün toplamında 230km. yapmış olup total km. 1600 olmuştur :)

serdar, akın, hasan, alper kulaklarınız çınlasın...siz halen zen' leri qaraqe' da yatırın emi :)

Lenn bende diyom kulağımda bir zırıltı anlaşıldı Kaan bunu bir kenara yazıyoruz hee ona göre:bounce:

Arkadaşlar qeçtiğimiz cumartesi şaşkınbakkal sarı dolmuşlarında cep telefonum çalındı...Numaralarınızı bana bi şekilde isim yazarak ulaştırırmısınız...

Arslanfb
Alperiz
Proxima
Akınerk
Çakalaz ( sen p.m. den yolla numaram sende yok kanka )

merhaba arkadaşlar.. 2 arkadaş motorsiklet almaya karar verdik. sizlere bir kaç danışıcam konu var. tercih ettiğimiz model de Mondial 125 zn modeli. bu model hakkında görüşlerinizi belitir misiniz.. ayrıca bugün bi kaç bayiye gittim. bunlardan birisi 2008 model yerine elindeki sıfır KM 2006 modeli tavsiye etti ve fiyat olarak da 1100 YTL fiyat biçti. 2006 model olması benim için bi dezavantaj mıdır? 2008 model ile bi farkının olmadığını söyledi bu doğru mu? son modellerinin de 1800 YTL fiyatı var. renk tercihimiz de siyah, 2006 model siyah olmadığı için soru işareti kalıyo kafamızda.. bize yardımcı olur musunuz başka ucuza bulabilicemiz yerler var mıdır.. değerli yorumlarınızı bekliyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar