Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@siyahus hehehe evet.Aslında iki bayan sürücü daha vardı,biri görüntülerde mevcut zaten. :) Özellikle motora bayrağı yapıştırırken defalarca tekrar ettirip fotoğraf çektiler.O fotoğrafları bulamadım.Bilen,gören varsa bana iletebilir :queen:
@dreamdark bir dahaki sefere artık :p Fotoğraflar için teşekkürler ayrıca... =)

Yaw millet, ben bi caddebostan sahil yapcam bu akşam, gelmek isteyen varsa gelsin, özledim walla sizi :)

@ mad_star
eğer orada 3 zn varsa tebrik etmem gereken kişi sendin bravo diyorum tam takım giyindiğin ve emniyeti elden bırakmadığın için :cat:
ya ankara dan duyan varsa ben ankara ya geldim bugün 0535 692 10 03

Son düzenleme:
@ismaill
Teşekkür ederim.Hep koruma,tam koruma.. Ne zaman,nerede başımıza ne geleceğini hiç mi hiç kestiremiyoruz :cat:

@Dreamduck , dün mesajını biraz geç okudum yoksa gelirdim yauw , evde kös kös oturdum valla. tüh.

tamam tamam çözdüm 34 EF 1376
34 Enzo Ferrari 1376
ilk sahibinin neden ferrari logoları yapıştırdığı açığa çıkmıştır.

ii gunner.

@all
arkadaslar slm salı günü ilk kez zen ile bukadar vakit geçirdim sabah 06:00 dan gece saat 00:30 a kadar sarıyer,ortaköy,beşiktaş,bahcelievler,taksim,maslak,yeniköy,sahil şeritleri bakırköy,yenikapı,yeşilköy süperdi
sarıyerde bir ara kayboldum köpeği ezme tehlikesi de var tabi ama herşeye ragmen cıok güzeldi ilkkez bu kadar km yi bir seferde yaptım bu arada yollarda zen kullanan kişiler ve yalnız zen ler gördüm ama konusamadım eger tanıdık çıktıysanız kusurabakmayın

Ohh maşşallah Naci, ne güzel abi bütün gün gezmesi :) bende uzun yol yapcam bi haftasonu ama bi 1000 km düşlüyorum . Kısmet bakalım.

@siyahus
adanaya gidip gelirsin artık ehuheu
@naci
ayıp ettin sahile geliyorsun aramıyorsun
@all
bu sabah işe giderken sahilde burak adlı üyemizin motorunun arıza yaptığını gördüm redline den hakan motorla aletleri toplamış gelmiş tamir ediyordu umarım ciddi bir arızası yoktur (desenize ciddi arıza ne olabilir ehua)

@oytun
haklısın ya vallahi kısa zamanda çok yer gezmek istedik acıkcası bebek starbucksta söyle bir baktım ordamısın diye denk gelmedi sanırım :)

@all
arkadaslar incegiz gezisinin fotograflarını biraz gec oldu ama zen albume gönderdim bakınca yine bir gezi istiyeceğinize eminim

Son düzenleme:
@Barbarian , yok abi ne adanası gitsem sırf 1000 km zati :) bi ayvalığa gidip gelsem 1000 km yi geçer zati.

@Naciçino , fotolar süper yaw, canım gezi çekti vallahi , bide tabi görüşsek artık özletmeyelim kendimizi lütfen.

16 haziran dan kalan bi kaç resim...

sonunda düzelttim resimleri tıklayıp bakabilirsiniz :)

Son düzenleme:
isooo:queen: olm düzeltsene şu fotoların boyutunu, sayfanın şaftı kaymış:p

millet bi gezi yapalım yaw, canım sıkılıyo benim:) 1 saat önceden yola çıkın da haber verin bana da, buluşalım gezi yerinde:bounce::queen:

yaw bi de darkform'umu da pek özledim ben, yakınız ama görüşemiyoruz nedense:cherry: hep evinin ordan geçiyorum caddebostan mado'dan sahile inerken:p

arkadaşlar bu hafta değil sonraki hafta hem denize girebileceğimiz hemde etlerimizi pişirip mangal yapabileceğimiz yer için fikirlerinizi bekliyoruz gezi kamp değilde günü birlik olacaktır ve hava çok sıcak olduğundan mümkün olduğunca yakın mesafe tercih edelim diyoruz fikirlerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar