Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yok kardeşim organizasyon İsmail'e ait bana değil ben yoruldum sıra sizde :) Oynamaya varım ama. Yanlız seyirci gelirse tribünlere oynarım takımımı bitirebilirim. Çalım yaparım son derece tekniğim ve inceciyim o açıdan.

@ ismaill
tüm çabalarıma karşın 2 kaleci arkadaşımızda maç yapmayı reddediyor.. hadi buyur...

ii gunner.

Parişım siz bence langırt oynayın, ya da eşli pişti. Bende katılırım:mrgreen: :mrgreen:

Yok kardeşim organizasyon İsmail'e ait bana değil ben yoruldum sıra sizde :) Oynamaya varım ama. Yanlız seyirci gelirse tribünlere oynarım takımımı bitirebilirim. Çalım yaparım son derece tekniğim ve inceciyim o açıdan.

@ ismaill
tüm çabalarıma karşın 2 kaleci arkadaşımızda maç yapmayı reddediyor.. hadi buyur...

ii gunner.

kaleci de benden olsun ne diyim...:cat:

@cengizhan kavak
kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim

@antikacı
ömür biter iş bitmez her ne kadar yoğunluktan yazamıyorsan aramızda olduğunu biliyoruz

@ismaill
taksici pataklama tekniklerini bir ara anlatırım 34 gs 0724 bu plakayı iyi tanırlar

@bulent sarı
baba bizide fotoğraf gezisine götür organizsyon senden ...

oh bee en sonunda önümü görebiliyorum

herkese merhabaaaaaaa

dün üşenmedim gittim sanayiye

bir oto elektrikçisi buldum....

ve zencsooclub tavsiyesiyle simetrik desenli bir toros farı aldım zeytine taktım...

sonuç mükemmel... artık önümü görüyorum...

gelelim fotoğrafli anlatıma...

ilk önce far satın alınır... burada dikkat edilecek şey 1. fotoğrafta gördüğünüz farın,dış çerçevesinin bize lazım olmadığı... o yüzden çerçeveyi almayın böylece 5 ytl kara gaçersiniz...

fotoğraf 1
far çerçeveli 20 ytl çerçevesiz 15 ytl

znyerenofargb2.jpg

fotoğraf 2
farımıza bir ampul , 55 watlık toros ampulü 7.5 ytl

znyerenofar2xk1.jpg

fotoğraf 3
ampulümüzü farın arkasındaki deliğe yerleştirip klipsi kapatırız...

znyerenofar3tg5.jpg

fotoğraf 4
farımız hazır

znyerenofar1my0.jpg

fotoğraf 5
simetrik desenler

znyerenofar4le4.jpg

fotoğraf 6
ampulümüze takacağımız klips 2.5 ytl

znyerenofar5au9.jpg

fotoğraf 7
farımızı fotoğraftaki gibi sökeriz... bir nevi bağırsaklarını dökeriz

znyerenofar6gb6.jpg

fotoğraf 8
küçük ampulü korkmadan iptal edin...kabloları kesin ve bantlayın.küçük ampül bir daha kullanılmayacaktır. aynı şekilde büyük ampülüde kabloları uzun kalacak şekilde kesin...

znyerenofar7lo1.jpg

fotoğraf 9
ucu açılı olan üç kablodan yeşil olanı toprak, pembesi uzun, mavisi kısa far olacak şekilde klipsimize bağlıyoruz.(not. kabloların ucunu açarken fazla çekerseniz (benim gibi) kablolar içerideki klipsten çıkıyor.ön paneli çıkarıp kabloları tekrar takmanız gerekiyor)...

znyerenofar8ik9.jpg

fotoğraf 10
klipsi ampule geçiriyoruz... benim klipsteki sarı kablo motordaki yeşil kabloyla birleştirildi bu şase....

kırmızı kablo motordaki pembe kabloyla birleştirildi uzun far...

mavi kablo maviyle birleşti buda kısa far...

bu kadar...( kablo renkleri farklılık gösterirse . küçük bir deneme yanılmayla bulabilirsiniz.)( deneme sırasında fardan ışık alamazsanız büyük ihtimalle kablolar ön panelin içindeki klipsten çikmıştır kontrol edersiniz)

znyerenofar9es6.jpg

fotoğraf 11
kablo uclarını birleştirip elektrik bantıyla bantlayın

znyerenofar10aj7.jpg

fotoğraf 12
farı yerine oturtup nikelaj kelepçeyle iyice sıkıştırıp vidalayın...

(yeni farımız eskisine oranla biraz küçüktür ama far yuvanın içinde sallanır diye bir korkunuz olmasın... kelepçeyi iyice oturtup sıktıktan sonra taş gibi oluyor...)

eski fardan çıkan contaları kullanmanıza gerek yok.. toros farı kendinden contalı...

znyerenofar11yx0.jpg

sonuç 25 ytlye eskisine kıyasla çok iyi bir ışık...( fiyat yerine göre farklılık gösterebilir )

günaydın arkadaşlar,
üyelerimizden ayhan da toros farı kullanıyo bencede süper... 16 ytl ye taktırmış......

ehliyeti olmayıpta almayı düşünen arkadaşlar warsa toplu başvurularda %20 indirimle weren bi yer war düşünenler bana ulaşabilir :cat:

@antikacı
senin resimlerine ve anlatımına hayran çok teşekkürler kahvende çay içmek isterdim ama zor gözüküyor sevgiler...

saolasın antikacı çok yararlı bir paylaşım :)

@ismaill
bende ehliyet yok ama 8 ay once biyere kaparo bırakmıştım 50 ytl:pr: sen kaça ayarladın?

arkadaşlar bnm motosikletten hızı attırınca titreme gibi bi ses çıkıyor, böle bişi tir tir çarpıyomuş gibi
ama ben ne olduğunu anlayamıyorum:(
görüştügümüz bi zaman biri benim motosiklete binip anlayabilirse ne oldugunu çok sevinicem :(

@talla
dedüğüm gibi indirim için toplu halde kayıt gerekiyo, indirim %20 olucak... 175-180 e fln gelio buda......
@kill_nill
bu pazar buluşma olucak bi aksilik olmassa gelirsen bakarıs :cat:

@killnill
60ı geçince bende de gelıyor o titremem sesi normal bişeye benzio:)
@ismaill
benim alcaam ama bi türlü alamadığım yerde herşey dahil(emniyet vesayre)250ytl

@ kill_nill
Nil, Benden de tam tarif ettiğin gibi bi ses 70-75 km. arası seyrederken geliyor. Üzerindeki ve altındaki süratlerde bu ses yok. Talha'nın da dediği gibi sanırım birşeyler sürtüyor. Bende pek önemsemedim... Hatta zenscooclub.com daki "zen sorular" kısmında sanırım bu konu tartışılmıştı.

ii gunner.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar