Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@kazazedeler geçmiş olsun. Motorun keyfini çıkaralım derken sağlığımızdan olcaz Allah korusun. Ne diyim maksimum dikkat..

@ismaill & bahtiyarefe
Öncelikle sizlere geçmiş olsun diyor bunların son olmasını diliyorum ::xcrying:

@naciçino
Ben zaten her Cumartesi ordayım Naci, gene görüşürüz :p

@darkform
Kısmetse bu Cumartesi görüşürüz, 7,5 YTL'yi sana elden veririm

@all
Bağdat Cad. süperdi, 2 motorlu arkadaşımla birlikte katıldık. Cad.'miş Beşiktaşmış hiz farketmez, her taraf bizim, gönüllerimiz bir ::friends:

Erkan Beşiktaş A Gideceğimiizi Unuttun Galiba Yoksa Benmi Yanliş Hatirliyordum :))

ArkadaŞlar Msn Adreslerİnİzİ Alabİlİrmİyİm

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@naciçino
Yok be abicim çok yavaştım. Adam direk benim şeridimden dönüş yaptı. Kurtarmak gibi bi ihtimal yoktu. Çünkü ben de dönmek üzereydi.

@darkform
mail için saolasın..

arkadaslar gunaydınlar yaa suraa bı gun gırdıımdede kaza haberı olmasın yaa :(
cok gecmıs ollsun arkadaslar :(

trafikte ikinci sınıf muamelesi görüyoruz galiba, birazda bu yüzden oluyo bu kazalar :((

evet haklısın ismail 2, sınıf insan muamelesi görüyoruz

Kyox Merhaba Cumartesİ Sende Gelİyorsun DeĞİlmİ

Son düzenleme:
arkadaşlar c.tesi toplu halde gidelim, şahsen ben o tarafa hiç gitmedim motorla :))

kaza yapan arkadaşlarıma tekrar geçmiş olsun

bu hafta sonu hazerfende düzenlenecek olan motor yarışlarında görev alacağımdan kahve toplantısına katılamayacağım:(((((((((((((

@ismaill
Haklısın kardeşim, 2. sınıf muamelesi görüyoruz. Bizi taşıt olarak görüp, şerit hakkımız olduğunu kavrayamıyor diğer sürücüler. Bunun nedeni de Türkiye'de henüz motosiklet kültürünün oturmamış olması..

Evet arkadaşlar, bizim misyonumuz büyük gördüğünüz gibi, bu kültürün oturması için uğraşıp zorluklarla karşılaşacak olan kuşak bizleriz, bizim sayemizde ileriki kuşak motosikletliler, çocuklarımız, bizim yaşadığımız zorlukları yaşamayacak. Herşeyin bir bedeli vardır; savaşlarda ilk düşenler, arkadan gelenlerin yolunu açarlar, amacımız mümkün oldukça az kayıp vermek. Haydi cengaverler göreyim siziiiii!

Abarttım biraz galiba, ama napiim geyik ii oluyo bazen:p :cherry:

arkadaşlar merhaba...
ne zamandır giremiodum bi girip bakim dedim çok şeyler kaçırmışım valla nese size 1 sorum olucak
kullandığımız motorsiklet kaç kişilik olarak biliosunuz normalde kaç kişilik vede siz kaç kişi biniosunuz ewet bütün soruların cewabı 1 motorumuz 1 kişilik biz her ne kadar 2 kişi binip sokaklarda gezsekte polisler bizi çevirip motorun tek kişilik olduğunu sölemeseler bile ehliyet kursundada sölemeseler bile motor tek kişilik bende bunları bilmiodum ama başımdan geçen olaydan sonra öğrendim motora 2 kişi binip kaza yapınca arkadanızdaki insana ne olursa olsuın hiç kimseden hiç birşey talep edemiosunuz sigortada bi işe yaramıo nese fazla uzatmiim herkeze kazasız belasız sürüşler iyi akşamlar...

Artçı almanın ne büyük sorumluluk olduğunun bende farkına vardım. Eger artci almam çok lüzumsa kesinlikle çok yavaş gitmek gerekiyor.

2, 3 kişinin anlattıkları yaşadıkları olaylar var. Birisinde kendisi ufak yara alsada artçı 1 yıl ayağı kırık gezmiş sakat kalmış nerdeyse yani ve mahkeme davalarıda ne yazıkki 1 yıldır halen devam ediyormuş.

Benim son kazamda da hızlı olmadığımız halde çarptığımda artçım motorun ve benim üstümden uçup havada tala atıp sırt üstü düşmüştü, bilmiyorum artçıma bir şey olsaydı ne yapardım. Çok şükür hiç birşeyi yok..

@beyblade
formda da olsa seni görmek güzel. Sevgiler saygılar

@byblade

kardeşim sana her konuda katılıyorum, gördüğüme sevindim seni inş yakında yüz yüze görüşces....

sevgi ile...

sanırım bizimde hatamız var ama birileri üzerimize çıkacak diye yolun en kenarından gidip tırsak davrandığımız sürece bu böyle olacak. Tamam anlıyorum " mecburen yoksa üzerimize çıkacaklar" diyorsunuz da. Öylede olmuyor işte onlar bizi taşıt yerine koymadıkca bu hep böyle olacak bence yalu biraz ortalamakta fayda var.

trafikde seyir konusunda doğru yaklaşım 3 şeritli bir yolsa orta şeritte, 2 şeritli bir yol ise sağ şeritte gitmek arkadaşlar. En sağda olmak senin iki teker oluşunu hesaplamadan aniden sağa kırıp fren yapan taksi minibüs vs'nin, aniden yola atlayan yayaların, yada aniden kuralsızca yola çıkan diğer sürücülerin ve son olara yoğunlukla sağ taraflarda olan derin logar kapakları ve çukurların yarattığı tehlikelerle sert bir şekilde karşılaşmak anlamına geliyor.

En sol ise hızımız ortalama 60-80 arası olduğu için trafiği engellemek anlamına geliyor (ki bizimkiler gibi tekerlek çapı küçük olan araçlarla sürekli daha yüksek hızlarda seyretmek ayrıca tehlikeli)

Byblade seni görmek beni de sevindirdi kardeşim...

Sevgiler hepinize... Özledim valla...

Bülent hoşgeldin.

Cuma akşamı.
Arkidişler Anadolu yakasında ikamet eden zeytinler arasında Cuma akşamı iş çıkışı carrefour'da bir çay-kahve içilmesi konusunda bir telefon trafiği oluşmaya başladı bilginiz olsun (ispiyoncuuuuuu). Katılmak isteyenlere duyurulur. Sanırım 19:00 - 19:30 arası oralarda olacağız.

Sevgiler.

Arkadaşlar motor aldığımdan beri katıldığım bişe vardır.Yolda seyir halindeyken kenardan kenardan korkarak deilde ben bir aracım die şeridlerden gitmek.Ama madalyonun öbür yüzüne baktığımız zaman birkaç faktör bu düşünceyi çürütüyor.Bunlar Yaşadığımız memleketin Türkiye oluşu,araba kullananlar bilir,taxi ci dolmuşçu v.b. gibi gününün büyük bir bölümünü yollarda çalışarak geçiren araçların ve sürücülerin,bu yolların tek sahibi benim dermişcesine zart die nereden çıkacağı belli olmadan bir anda önümüzde bitmesi.Daha birçok örnek verilebilir.Yurt dışına giden var mı bilmiorum.(genelde 1.dünya ülkelerinde.Bu arada biz 3.dünya ülkesiyiz=((......)orada böyle zirzop gibi çıkanlar olmuyor.Herkes saygı çerçevesinde yolunu verip sırasını bekliyor.Sadede gelicek olursak biz bu olayları daha çook yaşarızz...

Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar