Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy

isimler yazıldıkça güncellenecek

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@kill_nill
ögrencem..
ilerde daha iyi motorlarımda olcak.. bu tutku bitmez..
ama düldülümü hiç satmıcam

yenisini alırken çok sıkışmazsam kesinlikle ben de satmıycam

pazar günü geziye kesinlikle eveeeeeeeeet.

Benzin göstergesi yüzünden 2 saat önce yolda kaldım. Hem de TEMde(Allahtan sağ şeritteydim.) Ve motorsiklet kardeşliğinin ne olduğunu öğrendim. endurocu bi abim benzinciye kadar götürdü.

Dün iki zeytini ıskalamama rağmen bugün iki zeytine sticker bırakabildim.

@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy
4-bahtiyarefe

kyox abicim pazar gününe bişeyler yapamazmısın ya ayarlarsan süper olur gerçekten

@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy
4-bahtiyarefe
5-eliff

hava iyi olduğu sürece cumarteside uyar pazarda. Normal gezide uyar çocuk esirgeme kurumuda.

çocuk esirgeme kurumu için gidilecek kurumla görüşmek adam gibi organize olmak gerekir diye düşünüyorum.

ii gunner.

elıff;450618' Alıntı:
bırı benı artcı olarak alırsa bnde gelırımm :) hehe

elif başka bir arkadaş gönüllü olmazsa ben alırım seve seve. ama biliyosun tercihim artçısız :wiinkk:

ii gunner.

Son düzenleme:
Valla ben bu sefer cumarteside olsa pazarda olsa bi şekil yapıp gelecem inşallah.

@giallorosso
takılın mondialciler dedim olay oldu allahtan ilk yazdığımı silmişim takılın zenciler yazmıştım daha büyük yaygara kopardı onda.

eheheh cok güldüm buna yaw. zaten baştan beri sürekli zenciler aşşa zenciler yukarı bizim muhabbette. ayrıca mondialciler yerine zenciler desen daha az alınırdık malum alıştık artık :)
bide burda sadece mondial değil aynı zamanda asya motor , truva , mirage , jinlun ,honda markalarınında klasik model scooterları ve scooter sevenleri var. mondial başlığı altında olsada ilk buluşmamız aslında tüm klasik scooterları bağrımıza basıyoruz. Tipini seviyoz naapalım :)

@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy
4-bahtiyarefe
5-eliff
6-darkform
7-siyahus

Çocuk esirgeme kurumunamı gidilecek başka bi yere gezi mi ? bide cocuk esirgeme kurumu nerde ?

@siyahus
darkform beni yarın bilgilendirecek foruma yazarız ilk başta çocukları ziyeret edeceğiz sonra gezi olur

@ siyahus
abi sabahtan 1 saat kadar kuruma uğrarız (yarın hangisi olduğu belli olur). Küçük arkadaşlarımızın biraz gönlünü alır, yetkililere de iyi niyet dileklerimizi sunar, çıkıp biraz yol ve muhabbet yaparız olmazmı ?

ii gunner.

@darkform ,

olur tabi abicim niye olmasın , sadece bu sefer daha kısa mesafe tutsak geziyi daha iyi olur diye düşünüyorum , malum ramazan vede hafta sonu trafiği , 2 haftadır iyice süründürüyo . bi süre toplu sürüş yapar bolca muhabbet ederiz . Tabi bu sadece benim fikrim her duruma uyarım.
Hatta iftara kalanlar olursa uygun bi yerde oruçta açabiliriz.

@barbarian ,
sabah dediğimiz en erken 11 de olabiliriz cocukların yanında :)

@all
8 ekim zenscooclub gezisi sabah çocuk esirgeme kurumuna yapılacaktır ziyaret sonrası gezi güzergahı için oylarınızı www.zenscooclub.com alternatif forumda yapabilirsiniz...

zenscooclub
moderator

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar