herkeze tünaydunlarrrr
@ siyahus
chat hakkındaki fikirlerin benimde aklıma yattı siyahus. Doğru düşündüğün kanaatindeyim. Zaten chat ypmak isteyen arkadaşlar MSN'lerini alıyorlar birbirlerinin site üzerinden.
@ dreamdark
hoşgeldin abicim
Anadolu yakasında stoklu çalışan bildiğimiz 2 servis var. SEVPA ve GEDİZLER. adres bilgilerini sitemizden bulabilirsin (
www.zenscooclub.com ).
Parça sıkıntımız kesinlikle yok diyorlar ancak var. yinede stoklu çalıştıkları için bazı parçalar şansa denk geliyor. ANCAK GEDİZLER'E AMAZİ DİKKAT ! Faiş fiyatlarıyla anadolu yakasındaki arkadaşlarımız arasında nam salmış durumda. Fiyat sormandan, amannnn...
tekrar hoşgeldin.
@ kill_nill
Nil selamlar. Arkadan sarkan parça, evet, %99 çamurluk. kafaya takılacak bir durum yok. 1 buçuk dakikalık bir vida takma işlemi istiyor. Fiyasko üslubuyla problemini yanıtlayan arkadaş, kendisinden beklenmeyecek derecede paylaşımcı yanıtlar vermiş. Verdiği bilgiler bence de doğrudur. Arka frenin sıkılığını kaybetmesi konusunda sitede, "teknik sorunlar veritabanı"nda kontr vida uygulamasını anlatmıştım. orada bir çözüm var, istersen bir dene.
@ giallorosso
selamlar. motosikletini (comet) o kadar çok beğeniyorumki, 2-3 soru yöneltmek ve sayende bu harika naked hakkında bişeyler öğrenmek isterdim. Ama muhtemelen bu senin için ciddi biz zaman kaybı olur diye boşveriyorum.
Sanırım en güzel yanıtı Bület baba vermiş zaten. Kolay gelsin.
ii gunner.