Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@by_multeci

motoru hangi parka cektiler seyrantepe otoarkınamı onu ban bir yaz telefonum 05356419715 yarın beni ara kardesim ne gerekirse yaparız 4.leventte bulusur metronun orda gidip alırız lakin motoru cikartmak icin polisin sana bir kagit vermis olmasi gerekir ve onu sariyer emniyet mudurlugune goturup kaselettirmen lazim

@urban
honda nın sitesine girip bak orda modellerde gorebilirsin

mülteci dostum ben ve ehliyetim yarın seninle olabiliriz ancak ne zaman ve nerede olacağını belirtirsen sevinirim.bu kadar okuduk ettik forumu,bi faydamız olsun bakalı[email protected] msn yada mail için 0505 406 06 00 tel numaram görüşmek üzere.bu arada merterdeyim akşamları toplaşıyosanız takılalım beraber ben her gece dışardayım motorla.

@ urban
Eğer Honda Shadow 90 yada Honda Shadow 50'yi soruyorsan - yani bizim motorların klonlandığı orjinali - bizim sitede fotoğraf galerileri alanında bu motorlar üzerine bir albüm mevcut. - www.zenscooclub.com -

Sevgiler

red

Arkadaşlar gezinizin böyle bir olayla bitmesi kötü olmuş, herikinizede geçmiş olsun. umarım tatlıya bağlanır konu:pale:

bülent senide tebrik ederim üstün performansından dolayı.:cat:

eet gesıı oncelıkle cok guseldı herkese tessekur ederım ama o tatsız olay hepımısı usdu o arkadaslarada gecmıs olsun dıorum :( bu arada arkcı olara kımseıı rehatsıs etmemısımdır umarım :p gercekten cok memnun kaldımm kurtulamassınıs artık bnden :)

Günaydın arkadaşlar,

Gerçekten üzüldüm gezide böyle tatsız bi olayın yaşanmasına. Motoru bağlanan arkadaşlara geçmiş olsun.

Umarım gezi onun dışında güzel geçmiştir. Eğer foto falan çekebildiyseniz bekleriz.

arkadaşlar çok üzüldüm motoru bağlanan arkadaşlara benimde ehliyetim yok ve işim olduğu için gelememiştim bi hayır varmış demekki:wiinkk:

abi bülent tebrik ediyorum seni ben olsam beraber tüerdik heralde ilk gezilerde hatırlarsan hep arkalardan izliodum tüğmek için:)

beyler inşallah en kısa zamanda alırsınız motorlarınızı yeni bi gezide görüşürüz.

ömürün ve merterin o taraflarda oturanlar akşam saatlerinde istediğiniz yerde görüşebilriz tekliflere açığım:cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Polis çevirince basın abicim niye duruyosunuz peşinize bile düşmezler

by multecı- olurmu hıc oyle sey bn allaha sukur sag salım geldım ewe arkadaslar saol sun bn asıl cok usuldum umarım fasla sorun cıkmadan alırsın motorunun gercekten 2 arkadassada cok usuldum :(.. bulent ın kacısı gercekten gorulmeye degerdı walla:queen:

@ eliff
ben kaçmadımki. Hatta ben seni caddebostan'a bıraktım :cherry:
Tüyen Bülent'ti. Karıştık :)

@ tanımsız
10 motor birden hafif sıkışık boğaz trafiğinde kaçmak olmazdı yaw :)

ii gunner.

ya ne bıllım yaa ısım lerı karıstırıorum du duseltımm he bu arada cok saol ya :)

@eliff
puhahahah karışıklık oldu
@tanımsız
yaw bizde 500 cc motormu var hem polis beni tanıyor daha önce de arkadaşımı yakalayıp motorunu bağlamıştı banada demiştiki senide yakalıyacağım bende zor yakalarsın demiştim o zaman içerisinde iyiki ehliyetimi almışım ehuehuehueh

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Beni cevirdiklerinde kaçıyorum kovalamaya tenezzül etmiyolar, ki kovalasalarda yakalayamazlar :) bana bunu trafik şube müdürlügündeki bi tanıdık başkomser dedi, durdursada durma kaç :) unutmayınki hicbi eksiginiz olmasa bile motorunuz camur pislik icindeyse ona bile ceza kesiliyor :)

selam arkadaslar günaydın!
Ya geçmis olsun arkadaşlar
Çok can sıkıcı bir durum derwişhten ses soluk çıkmıyo o ne yaptı. Bu arada biz de kaçtık ama kaza yaptım geri dönerken. Hayvanın biri cart diye arkasına bakmadan yola (özel otomobil) atlayınca fren mren fayda etmedi. Tabi herife geçirmemek için yola yattım Yol zaten kaygan. Motor 5-6 metre bende 2-3 sürüklendik. Sonra kalktım baktım. motorda bi hasar falan yok sadece ayna yerinden kopmuş (ki eskiden beri kopuktu ben kelepçeyle tutturmuştum) tekrar bi tamir operasyonu sonrası kalktım geldim işte

Ülen 90 çeşit kuralsızlık vardır. biz paşa paşa yolumuzda gideriz. Bi belge yok diye azımıza sıçmaya kalkarlar insan isyan ediyo ya.. Öle işte

Bülent geçmiş olsun ya,

Ne gezi olmuş ama.

Bu çevirme olayını da neye göre yapıyolar anlamıyorum. Bazen bakıyosun millet motorla cirit atıyo ortalıkta çeviren yok. Bazen de bi denetim getiriyolar millete nefes aldırmıyolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar