Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MondialMondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
bende çalıştım burgerde 3 ay lisedeyken 3-5 sınıf arkadaşım ile geyik olsun diye ama acayip zevkliydi en çok hoşuma gidende kapanışta çıkolata ve karamel soslarını kafaya dikip içmek oluyodu :queen: en çok istediğim hayalimi bile yaptım : dondurma musluğununa ağzımı dayadım ve veryansın :queen:
hoşbulduk dostlar umarım bundan sonraki gezilerde falan sizlerle olucam ama havaların iyi oldugum dönemlerde çünkü hafif aksamam var fazla güvenmiyorum ayağıma yağmurlu havalarda en cok sevigim seyden mahrum kalmak ne kadar kötü bir durum neyse tekrar hosbulduk bu sticker olayını nerden temin edcez bide nasıl bişe resmi falan varmı hepinize dostca selamlar
selamlar arkadaşlar az önce babyblade ile görüştüm.babası ile geçirdiği trafik kazasından sonra babası cuma günü hakkın rahmetine kavuşmuş.05434783568 hakan ın cebi.başı sağolsun
arkadaşlar korktuğum şey başıma geldi vede babamı kaybettim artık motor diye bişi yok hayatımda eğer bundan sonra yaşamıma hayat denirse nese hepinize çok teşekkürler 1 sefer buluşabildim sizlerle ama hepinizin ne kadar iyi insanlar olduğunuzu anladım herşey için saolun hoşçakalın.