Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@umutpoy
abicim hayırlı olsun yeni işin.bazıları Whooper ın içine soğanı bodozlama koyuyo sen öğle yapma nooluurr.:p

bende çalıştım burgerde 3 ay lisedeyken 3-5 sınıf arkadaşım ile geyik olsun diye ama acayip zevkliydi en çok hoşuma gidende kapanışta çıkolata ve karamel soslarını kafaya dikip içmek oluyodu :queen: en çok istediğim hayalimi bile yaptım : dondurma musluğununa ağzımı dayadım ve veryansın :queen:

@umutpoy

işin hayırlı olsun kardeş

hoşbulduk dostlar umarım bundan sonraki gezilerde falan sizlerle olucam ama havaların iyi oldugum dönemlerde çünkü hafif aksamam var fazla güvenmiyorum ayağıma yağmurlu havalarda en cok sevigim seyden mahrum kalmak ne kadar kötü bir durum neyse tekrar hosbulduk bu sticker olayını nerden temin edcez bide nasıl bişe resmi falan varmı :) hepinize dostca selamlar

umutçum tebrik ediyorum seni ilerde buyuk adam olacan inş:cat: bizim gibi boş olma da :p

pazar ben gelemicem arkadaşlar haftasonu akşam müsait olabiliyorum bilgilerinize...

acaba nasıl duracak motorun üstünde çook merak ettım yawwss...

saygılar...

sevgilli arkadaşlarım zen grubumuzdan efecanın ananesinin vefatından dolayı yarınki emek cafe toplantısına katılamayacağım cenaze pazar günü öğle namazında şişli camiinden kalkıcaktır

sevgiler
thebarbarian

ya bişi soracam arkdaslar bu toplu gezilerde polis falan cevirmiyormu sizi yani eylem falan sanmıyorlarmı toplu olarak hareket etmeyi

@Barbarian ,
Abicim efecana selam söyle , başı sağolsun. Allah sabır versin.

@By_multeci hoşgeldin ve geçmiş olsun . Ne öğrendik ? dizlik şart ...

@All , Ahmet nerede gerçekten ne zamandır yazmıyo adam. Bende merak ettim şimdi.

@siyahus

evet ama dizlik almadık daha :) güldüğüme bakmayın tırsıyorum aslında sağdan sağdan goingliyorum

Arkadaşlar Soldaki benim.Sağımdakini hepiniz tanıosunuzdur artık heralde:p
mmetabivebenbt6.png
[/URL][/IMG]

selamlar arkadaşlar az önce babyblade ile görüştüm.babası ile geçirdiği trafik kazasından sonra babası cuma günü hakkın rahmetine kavuşmuş.05434783568 hakan ın cebi.başı sağolsun

arkadaşlar korktuğum şey başıma geldi vede babamı kaybettim artık motor diye bişi yok hayatımda eğer bundan sonra yaşamıma hayat denirse nese hepinize çok teşekkürler 1 sefer buluşabildim sizlerle ama hepinizin ne kadar iyi insanlar olduğunuzu anladım herşey için saolun hoşçakalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar