Düştüm
Canyerli, şu dakkadan itibaren artık bende motoruma pek güvenmiyorum
Arkadaşlar az önce tehlikeli olabilecek, ama şans eseri fazla zarar görmeden atlattığım bir kaza geçirdim, Hiçbir hatam yoktu kimse de bişey yapmadı...
Şöyle özetliym, bizim buralarda dolaşıyordum, daha dogrusu aksaraya gitmiştim eve dönüyordum, yol boyunca bi sürü insan yolu ıslatmıştı, hepsinin üzerinden yavaşça ve güvenli bir şekilde geçtim, enson birisi hortumla orada bişileri yıkıuyordu sanırım ve herifin hortumu bi kaç yerinden delikti ve cadde göl olmuştu, olsun yine gayet yavaş bi şekilde hortumun üstünden ve o küçük çaplı gölün üzerinden geçtim, tam ıslak yer bitip kurumuş bölüme geçmeme az bişey kalmıştı ki, motorun arkası önce sola, sonra sağa, sonra tekrar sola dönüp, adeta bir rodeo atı gibi beni üzerinden attı, yerde biraz sürüklendim.
Sanırım benim tek hata üzerimde kolsuz t-shirt, capri ve parmak arası terlikle motora binmiş olmam, bu yüzden bende biraz hasar var, önemli bişiy değil çok şükür, hafif sıyrıldı.
Her zaman oldugu gibi kaskım kafamdaydı (gerçi kask yere hiç sürtünmedi bile ama)
Motorda da pek bi hasar yok, sol alt kısmı biraz çizildi, ama yeni yaptıgım km göstergeleri kırıldı maalesef

buna biraz üzüldüm ve eski göstergelerin oldugu tabla da yamuldu azıcık. motor yanlamasına düştüğü halde ve yanında neredeyse dogru düzgün bir çizik yokken o göstergeler niye kırıldı hiç anlamadım.
Neyse ucuz atlattık, önemli bişey değilde sadece moralim bozuldu, Moralimi bozan asıl şey;
Benim bi hatam olsa bi dahaki sefere yapmamaya çalışırım veya dikkat ederim. Yada başka biri beni sıkıştırmış olsa ona da dikkat ederim, ama bi daha ki sefer için pek dikkat edilicek bişey yok, birazcık hevesim kırıldı bu yüzden
Hepnize sevgiler saygılar, aman ben düştüm siz dikkat edin diyicem ama, pek dikkatlik bişey olmadı