eskilerden birilerini görmek sevindirici

tekrar hoşgeldiniz..biz de kaldıgı yerden devam ettirmeye çalısıyoruz.. elbet bizden sonra da birileri olacaktır..
kullanan arkadaşlarımdan duyduguma gore 125 ZN'ler bir depoyla ortalama 140-150 km yapıyor.. tabi yaptıgınız hıza göre bu değişebilir.. ben asya 125 t kullanıyorum yakıt tankı ZN'den 0,8 lt falan buyuk..bir depoyla 176 km yaptım..fazla hız yapmasaydım daha fazla da yapabilirdim.. 100 km'de ortalama 10-12 kuruş yakıyor..tabi bu da yapılan hıza göre degişiyor.. pizzacı gibi kullanırsanız daha fazla yakar...sıfır alırsanız 500-1000-3000 km'lerde bakımı var..ilk bakım ücretsizdir ama servisler para almaya çalışır...çinliler arasında en az sorun çıkaran modeldir..parçaları ucuzdur..neredeyse bir paket sigara parasına parça degişimi olabilir......bakım zamanında öncelikle yag degişir.. sorunlu parça varsa degişimi yapılır..garanti kapsamı parçanın degişim sebebine baglıdır...umarım yardımcı olmusumdur...
@okan style
hocam ben de çamlıcadayım haftanın bikaç gunu caddebostan sahile iniyoruz zn kullanan bikaç arkadaşımla.. bildigim kadarıyla aramızda acıbadem-kadıköy civarında oturanlar da var..haftasonu veya haftaiçi akşam tanışma faslı olabilir.. biyerlerde bulusabiliriz..güzel olur kanımca..