Arkadaşlar motor hakkında 310 sayfa yazı yazılmış 16 sayfa okumayı başardım sonra baymaya başladı
Eminim merak ettiğim konular bahsedilmiş ve parça parça konuşulmuştur fakat dediğim gibi parçalar halinde olması bir karmaşa ve anlamsızlık doğuruyor. Ben kendi problemimi anlatıp sizlerden cevap almayı en mantıklı çözüm olarak gördüm.
Motor ehliyetine yazıldım ve 125 veya 150 motor bakıyorum Denizli'de oturuyorum ve motoru arada sırada kaçamaklar yapmak için (200 km, 150 km) alacağım egenin kıyılarına 2-4 saat gibi uzaklıklardayım, motor alma nedenimden yola çıkarak Mondial 125 ZN benim için yeterli midir ? en çok merak ettiğim konu budur.
Diğerleri de şunlar;
* Daha önce uzun süre olmasa da çin işi bir scoter kulanmıştım ve direksiyonu daha düz bir yapıya sahipti bunun direksiyonu daha kıvrımlı duruyor acaba rahat kullanılıyor mu ?
* kilom 70 kg boyum 167 cm motor beni rahat taşır mı? ( ve benim gibi ikinci kişiyi ? )
* Yakıt tankı: 4,2 L imiş tam depo ile en
AZ kaç km yaparım ? ve hangi tür benzin kullanmak gerekir ?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.