Bir 125 ZN Daha
Merhaba Arkadaşlar,
İsmim Barış. Bende 2 hafta önce Ziverbey Gedizler'e gelen ilk 125 ZN'yi aldım. "Mondial 125 ZN" konusu altındaki değerli mesajlarınızı tek tek okudum ve notlar aldım. Elimden geldiğince yardımcı olmaya ve fikirlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Karakız'ımı bende sizler gibi çok seviyorum :cherry:
Tercihim Siyah renkten yana oldu. Denildiği gibi siyah kir gösteriyor ve toz tutuyor (tozu da gösteriyormu demeliyim acaba). Ancak renk tercihimden yinede memnunum. Siyah renk yakışıyor serseriye... Yaklaşık 600 Km yol yaptım ve işte tecrübelerim:
1 kez 125 km uzun mesafe yaptım. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çekişi gayet iyi, hele hele üzerinde benim gibi sıska bi adam varsa en dik yokuşta bile çeyrek gazla akıyor gidiyor... Rodaj kurallarını sadık kalıyorum ancak 1 kez dayanamayıp uzun ve boş bir düzlükte zorladım. ibre 90 km üzerine çıktı. Bu sürat benim düşük kilomlada doğru orantılıdır muhakkaki

Şu ana kadar yaşadığım 2 problem var. Bunların biri, belli bir sürat üzerinde gelen bir vızıltı sesi. Muhtemelen montajda yeterince sıkılmamış bir vida veya benzeri bir problem. Diğeride ön frene bastığımda fren papuçlarının oradan gelen ilginç bir ses. Onuda servise göstericez artık.
Motoru İsviçre'den ziyarete gelen ve çok büyük, modelini şimdi hatırlayamadığım BMW marka cruiser motorsiklet kullanan yılların 2 tekercisi amcama gösterdim. kullandı etti... oldukça keyifli buldu ve gerçekten beğendiğini söyledi. Bu paraya bu motor valla helal olsun dedi. Bu yorum baya bi hoşuna gidiyor insanın, heleki çin motorlarına bunca önyargı varken.... :salut:
Fren ayarı konusunda, arkadaşlar bende de arka fren hafif gevşek gibiydi. kitapçığından bakarak yerini öğrendim ve 30-40 saniye içerisinde ayarını bir anahtar yardımıyla yapıverdim. oldukça kolay.
Benzin konusunda: en fazla 13.5 YTL benzin aldım (biraz dolu idi depo). Kurşunsuz benzin. Bununlada bitene dek 200 Km'nin biraz üzerine çıkabildim. hesaplarıma göre de 10 YTL ile 110-130 km yol yapabildim şimdiye dek.
Ayrıca yine gelen mesajların birinde "1 hafta çalıştırmayınca zor çalıştı" gibi bir ibare vardı. motoru 2-3 gün yatırırsanız ve/veya soğun kış günlerinde sabahları ilk çalıştırdığınızda, anahtar üzerinde değilken marş pedalını 2 yada 3 kez indirerek motora benzin ve yağ göndermenizi tavsiye ederim. Bu şekilde herhangi başka bir problem yok ise marş tık diye alıyor.
Bagaj içerisindeki boş alanın ne olduğunu bende çözemedim. ancak alarm alırsanız, ana mekanizma o alana tık diye oturuyor. Böylece alarm cihazı ile ilgili bir sorun olduğunda (ki benim başıma geldi) ana kumanda kolaylıkla değişebiliyor.
Bu motorda dikkatimi çeken bir başka şeyde, kendisi kadar güzel bir kask seçmenin önem arz edişi oldu

Ben COX marka yarım açık bir kask aldım ve arkadaşlarım yakıştığını söylüyorlar. malum zaten motorun tipi acayip şeker. kasında alelade bir kask olmaması gerekiyor sanki... Sizin tercihlerinizi de görmek isterim.
Bir de güvenlik sorusu... Diğer iller hakkında bir malumatım yok. Ancak İstanbul'da nerdeyse her 3 scooter'dan biri çalınıyor

Büyük motorlar değil, özellikle scooterlar... Buna karşılık nasıl önlemler aldık ? En güzeli kapalı bir garaj tabiki. fakat her gittiğimiz yerde de kapalı garaj olmuyor. örneğin ben kendi güvenlik önlemlerimi sıralayayım. Hem düşünen arkadaşlar içinde fiyat anlamında yardımcı olur belki:
Masterlock Disk Kilidi 29 YTL
Masterlok Motorsiklet Kilidi 43 YTL
Alarm (50 YTL cihaz + 25 YTL Montaj)
Bildiğimiz kiloyla satına zincirlerden 3 Mt. (10 YTL) + 5 YTL çelik kilit.
Bu arada Trabzon'dan o kırmızı ZN'nin resimlerine bayıldım onuda söylemden geçemeyeceğim. Güzelim doğaya'mı baksam, motoramı baksam...
Fun Club olayına kesinlikle bir şekilde start verelim derim. :cat: Ufak çaplı, kısa mesafeli geziler ve buluşmalar ilk etap da oldukça keyifli olacaktır. bence Bu Fun Club Mondial ile de sınırlı kalmamalı. Asya 125t gibi benzer modeller de dahil olmalı. Sonuç olarak aksamın %99'u irbiriyle aynı ve destek her türlü karşılıklı olacaktır kanısındayım.
Herkeze sevgilerimle,