burakxxxxx' Alıntı:sınava giren herkese başarılar gerçi motoru takla attırmadıkça ehliyeti veriyolar ama![]()
şimdii sizin motorlar gayet iyi ama benim başım sorundn kurtulmuyo şans işi heralde azcık motoru alalı bi hafta olmadı hergun servise gitmek zorunda kaldım sıkıldım artık bide sonuncu garanti kapsamına girmiyomuş .once on frenden ses geldi sonraki gun kilometre gostermemeye başladı bi parça degiştirdiler duzeldi bu sabahta baktım lastige bişey surtuyo çamurluk kırılmış elimde kaldı yine gittim servise zaten zn çamurlugu gelmemeiş daha başka bi marka bişeyi uydurdular bide garantiye girmiyomuş iycene sinirim bozuldu kadına sordum nasıl girmiyo benmi yaptım dedim aldıgında oylemiydi dedi iycene sinir oldum alıcak arkadaşlar lutfen iyi düşünsün gayet şirin kullanımı zevkli bi motor ama şanssızsanız hiç bulaşmayın derim
darkform' Alıntı:Merhaba Burak,
başına gelenlere üzüldüm. Tahminim şudur-ki başına gelenlerin tamamı en büyük problemimiz olan DEMONTE olayından kaynaklanıyor...
Bildiğin gibi ZeN'ler yurda demonte geliyor ve bayiler motorları monte edip son kullanıcıya satıyorlar. Dolayısıyla iyi monte edilmeyen tüm çin motorsikletlerde tıpkı senin başına gelen sorunlar gibi problemler geliyor. Bu bağlamda motosikletini hangi bayiden aldığını sormak istiyorum ve hemen siteye uyarı mesajı girmek istiyorum. Anlattıkların birebir demonte sorunları. Adi herifler adam gibi bi araya getirememişler senin ZeyTiN'itabib u benim fikrim.
Geçmiş olsun, Sevgiler,
ii gunner.
burakxxxxx' Alıntı:saolasin bende oyle dusunuyorumda ama bukadarda olmaz dedirtiyo insana etilerdeki kaya motordan aldim artik bugun ne cikicak diye bekler oldum
bodrum7' Alıntı:bilmiyorumki belki diskten geliyodur yada bu ses normalde olabilir sizdende böyle çok rahatsız etmeyen bir ses geliyomu?[/QUOTE
eger vıy vıy vıy diye bi ses geliyosa bu hızlanınca artıyo yavaşlıyınca azalıyosa freni sıktıgında ses dahada artıyosa benşe aynı problem var servise git on tarafta bişeyleri deiştirip duzeltiyolar
bende once feyizoğluna gittimde işte kaya motorda kask kilit eldiven hediye ediyolardı cazip geldi ben ne biliyim boyle olucagını bide azcık aceleye geldi babam ankaradan geldi motoru aldı gitti neyse artık 500 bakımında bi doru duzgun bakmalarını rica edicem
bodrum7' Alıntı:bilmiyorumki belki diskten geliyodur yada bu ses normalde olabilir sizdende böyle çok rahatsız etmeyen bir ses geliyomu?