Bülent'in yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Beklentiler ödenen capitallerle eş orantılı olmalı. Ancak motosikletleri fazla sıkıştırmadıkça, adabıyla kullandıkça başımıza büyük işlerin geleceğini de pek düşünmüyorum. işçilik ve detaylarla ilgili sıkıntılarımızın olması doğal. Çünkü bu ürünler demonte geliyor ve monte ederken türk insanı hemen kendini belli ediyor... Bişeyleri eksik, biyerleri hatalı yapıyor. Hangi servis/bayi olursa olsun bu montaj işi yine İNSAN da bitiyor. Buyrun işte arkadaşımız motorunu etiler gibi nezih biryerden alıyor ama motosikleti dökülüyor...
Tüm bunlara ek olarak çin motorlarının sanıldığı kadar berbat olduklarına kesinlikle katılmıyorum. Çünkü biliyorumki Nike çin'de bir ayakkabıyı 4 dolara mal ediyor. Adidas aynı şekilde, HP call center'ını çine kuruyor. Ve bunlar gibi yüzlerce firma çinde üretim yapıyor, hizmet veriyor. 11 dolara Çin'den bizzat kendim orjinal kutusunda adidas ayakkabı aldım fabrika mağzasından. Motosikletlerin bu denli ucuz oluşunun asıl nedeni kalitesizlik değil, işçiliğin ucuz olmasıdır. Çinde bir çinli 1 saatlik çalışma ücreti olarak 0.3 dolar alırken biz türkler bile agari maaşa orantılayınca saati 2-3 milyon civarına çalışıyoruz. aradaki fark hesaplanamayacak kadar yüksek. İşçilik maliyetleri korkunç düşürüyor. Tüm bunlara ek olarak çekik gözlüler tabiki bir honda, yada bir suzuki üretemiyor. Bizim motorlarımız hondaya oranla kötü motosikletler. Ancak kesinlikle berbat değil. Buna katılmıyorum. Hatta tüm samimiyetimle söylüyorum, beklediğimden çok daha iyiler. Hele hele ufacık scooterları honda cb-f 250, honda shadow 250 gibi motosikletlerle karşılaştıranları hiç anlayamıyorum. Adama 125'lik scooter alıcam diyorum, git ikinci el honda shadow 250 al diyor bana... 15 yaşında shadow'a 4 milyar para istiyor olmalarıda cabası. Bir karşılaştırma yapacaksak, fiyat performans oranını göz ününde bulundurmak şartıyla honda beat yada honda activa gibi modelleri baz almalıyız.
Birde şu 20 kişilik mühendis ekibi hurafesine asla inanmıyorum. Müşteri hizmetlerine dünyadan bi haber ve birazda kaba bir arkadaşı oturtup "telefonlara bak" demekle yetinen bir firmanın, malının kontrolünü bu denli yaptığına inanmıyorum. Bırakın çin'e 20 kişilik mühendis kafilesi göndermeyi, Mondial firmasının merkezinde toplamda 20 kişilik bir kadrosunun olduğundan dahi şüpeliyim. İdda'mı biraz daha ileri götürerek asıl problemimizin çin yapımı motosikletlerimizin değil, mondial'in kendisi olduğunu eklemek istiyorum. Motosiklet öyle yada böyle gidiyor. Ancak mondial ilgisiz, servisleri ilgisiz, mondial bayileri ilgisiz, mondial yedek parça getirmiyor, mondial satış sonrası bizimle ilgilenmiyor ve mondial garantisine güvenimiz yok...
Not: fikirlerim dahilindeki bu sorunlar sadece mondial değil, çin motosikletlerini ithal edip satan tüm markalar için geçerli. Mondial belki yine en iyisi aralarında. Ama o bile vasat'ın üzerine çıkamıyor.
Saygılarımla,
ii gunner.