Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Saolasın scud, Rglad

ROCCO_MCT250
Yok yaw nie tuhaf olsun tam ölçüleri :p .. fotograflar küçük gösteriyor :p

latifpolat' Alıntı:
Ben dün 125 zn modelinin mondial in websitesinde olmadığına dair mail attım hemen cevap gönderdiler ;
Sayın Yetkili

sitemizde değişiklik olacaktır.istanbul bayilerimizde görebilirsiniz.size en yakın bayi için 0-212-6243228

Firmamiz ve Mamullerimize göstermis oldugunuz ilgiye tesekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Süleyman ERÜRKER

Bu arada bende canım scooterimı satın aldım ama ehliyet sertifikamı pazartesi alacağım için(Gelişim Sürücü Kursu) mecburen teslim almadım. Şimdilik satın aldığım dükkanda öylece duruyor:(

Benzer durum bende de var. Aldık motoru doğru oroparka çektim. Öylece duruyor. Hediye ettikleri dandik kaskıda aynen vizörünü kırdım :pr:

Senin sürücü kursı ne zamana söz verdi. Benim kisini hergün arayıp soruyırum yoğunluk var diyorlar. Daha sertfikayı alıp emniyette işlem yaptıracaz. Bu haftasonuda yalan olmasın :farao:

Arkadaslar simdi bu motorumuz 10km' de kaç para benzin yakar tam olarak bilen varmı?

yarım depo benzin ile 80 km yol yaptım umarım kyox soruna cevap olmuştur

rglad eywallah ama asyanın göstergesi daha iyi gibime geldi neyse hepinize hayırlı uğurlu olsun motorlarınız...

Daha bu motora modifye yapacaz. Yana çantalar filan. Gerçi şu deneyimsizliğimi atlatayım iyi bir şey alıcam ama bu motoru asla satmam. İşe bununla gider gelirim gezilere filan katılınca yeni alacağım motoru kullanırım.

DOSSTUM' Alıntı:
Motoru ilk kez bu hafta sonu kullandım ve üzerinden inmek istemedim :) Çok keyifli.

İlk gün kilometre göstergesi ve aynı yerdeki hız göstergesi bozuldu. Hız kadranı yerinden oynamıyor, km saati de 100 'de kaldı :( Henüz servise götüremedim, benim müdahale ederek düzeltebileceğim bir sorun mudur, fikri olan var mı ? İtiraf etmeliyim ki motora hep 2 kişi bindik ve genelde 50-60 bastık :)

Dosstum korkuttun bizi yaw:pale:
İlk partilerde arıza cıkması kötü olmuş..Ama çin malı alıyorsak bunu da göze aldık demektir:pr:

haha daha çok yeniyiz bu konularda arkadaşlar. Garip olcak ama ne benzin doldurtuyoruz ve full depo kaç para ediyor şu an :)

Senin sürücü kursı ne zamana söz verdi. Benim kisini hergün arayıp soruyırum yoğunluk var diyorlar. Daha sertfikayı alıp emniyette işlem yaptıracaz. Bu haftasonuda yalan olmasın :farao:[/QUOTE]

Bana pazartesi günü sertifikanız hazır dediler ama hadi bakalım. Zaten daha erken alsamda bişey yapamam. Bu haftsonu aöf sınavım var. Ondan sonra inşallah son sınavım. Okulda bitiyo, motorumuda almışım, gelsin özgürlük:queen:

Ne settifikaymış bea. Kışın ortasında almalıydık ama hep boşvere boşvere bu hale geldik. (bu bir şarkıydı değil mi :pale: )

Ya arkadaşlar ben siyah aldım ama henüz teslim almadım acaba rengi değiştirsemmi ne dersiniz?

Latifpolat kardeş, ben kırmızı aldım, inanılmaz güzel, sana da tavsiye ediyorum. Siyah azıcık tozlansa motoru kotu gösteriyor becen. Aslında motora "şirin" diyecem ama scud rahatsız oluyor :)

Motorun hayırlı olsun Dosstum kardeşim ama ne biliyim ya sakın yanlış anlama zaten motor biraz dediğin gibi ''şirin'' bi de kırmızı alırsak sanki karşı cins motoru gibi olmaz mı. Sakın yanlış anlama. Sadece fikir soruyorum. Ben sırf o yüzden siyah alayım diyorum.

latifpolat
Renkler zevkler tartışılmaz ama bi motorsiklette alınmıycak renk siyahtır bencede >_> gece kendini göstermez , toz belli eder, karamsardır felan.

ya bu arada cidden benim arac otoparta daha plaka çıkarcam bügün fotolarını atarım sizler için. Benim soracağım bi depo benzin ne kadar su aralar???

mondial foto

foto
x1pHtie7xXg_8YPgnGsxuNuD340VzP6NwenZXIVnvAiWqgYy_-TFpcLhEa9H4OrRvogYyog0PKiTBvqhDSaPD1VYIaDOPDp2KO5Tob9qVJrhlK4sSG8SlR_iqvM2cHk4PJS0bLQqLU2WJE

x1pHtie7xXg_8YPgnGsxuNuD1OxdwIj244xXjfAsNzAc00wEUEukj9IyzClWzVMjkNZR8d0qgNhM7JWdk61trr9h6fMGPDqOZU45-6lL6_0BtLjez2NPcahhaXhkGZsHv6cXObyDPBFZ5E

x1pHtie7xXg_8YPgnGsxuNuD6CVe69kzxh8tFs1C9NE_CrshFhO-K6YnL0TtAJLz3zvmniXSEnmFnlkwjwdKUkXVhKfrEcwH54CXnV-vbO47jH6tgPpsaoV2NfMZHU6RhC42l9Z4ggVvew

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar depo 13mil yona fulleniyor 98oktan..

Sevgili Latifpolat ve Dosstum!!

Siz benim imzamı görmüşmüydünüz arkadaşlar :)

Ayrıca bence bu motorda siyah çok güzel duruyo yahu, hem Latifpolat motorun plaka işlemlerine falan başladılarsa artık degiştiremezsin motoru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar