Sisler uzuna bağlıydı aküye hiç zarar vermedi sisler açıkken motoru çalıştırdığımıda hatırlıyorum sislrin tek sorunu ferrari kornası vardı onun sesini azaltıyodu açıkken bide kornaya basınca sisler böyle gidiyodu azcık oda röle olmadığınandır diye düşünüyorumm =)
Led mevzusunda öyle bişi olma ihtimali yok slikonl var üstünde kapalı yani yapışkanıda iyi tam tampondaki çizginin altına yapıştırdım var olduğu bile belli olmuyo bide bu motorlar için özel sık ve ince bi led birazda pahalı oldu ama kaliteli oldu. =)
Hüseyin geçmiş olsun kardeşim bende sadece burun tıkanıklığıyla atlattım hastalığı salgın olustu artık herkez hasta.. Şuan benimkide brandanın altında uyuyo 2 gündür binmiyorum kar sogukları geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Ayrıyette yakında bu znu ya modife baslıcam fena fikirler gelip gidiyor aklımaÖrneğin o kasanın içindeki sinyallere ufak bi ledle uzaktan bakınca göz gibi gözükebilir yanlara avrupadaki taxiler gibi 2 kat dama yapabilirm öne cam kesinlikle istiyorumda hepsi emanet gibi duruyo bulursam onuda yapıcam devamı sonra
![]()
Eh yürüyen aksam bitti kurtlanmaya başladın.
Aman gökhan sakın makinayı brandasız bırakma. Sabah kalktığında nikelajları alırsın eline başlarsın ovalamaya.