@hllmr aralarındaki beygır farkı var hava sogutmayla uzun yol yapılmaz dıge bısı demedım ıkısıde 125 lık dıge kıyaslamada yapılmaz hyosung gt250r hava sogutmalı ıstedıgın yerede gıder ama kucuk ccden kastım beygırle alakalı ybr 125le zn 125 arasındaki tek fark su sogutmalı (ki ybr hava sogutmalıdır yanlısa sen dusme dıkkat et )
ve vıteslı olumusumu motorada kullanıcıyada yazık olur neyın ıspatındasın bu motorlar harıka super dıye bısı demek cok guc bıraz kulladıgımız motorların kapasıtesınden haberımız olsun teknık bılgıde lazım tabı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
ben en uzun 200 km yol yaptım 100 tek gıdıs donuste artcıyla 100 km dondum ama dedıgın gıbı donus zorladı senınki cok ıyı yakmıs benımkı neden cok yakıyoo yaa :mrgreen: :mrgreen:Madem muhabbet bu kadar sardı bende bu hafta sonu maceramı anlatayım;
Pazar günü kardeşimle pendik'ten yola çıktık izmite gitmek için. Eski ankara yolunu kullandık. Tıngır mıngır gittik. Yarı yolu ben kullandım yarı yoldan sonra ona verdim. Toplamda gidiş 75 dönüş 75 olmak üzere 150km devirdik. Gidişte hiç poblem tekleme falan olmadı yol rahattı iki kişi gitmemize rağmen bi aksilikle karşılaşmadık. Ama dönüşte kardeşimi izmitten trene bindirdim tek döndüm yolda biraz bastım 80-90-100-110. İki kere yolda kaldım. Motor hemen şişti. Yavaş gideyim diyorum kamyonlar falan sıkıştırıyorlar. Hiç affetmiyorlar.
Tıpkı mtrsz hyt hocamın dediği gibi.
Gidişte iki kişi olmamıza rağmen motor hiç kasmadı. ortalama hızımız 60-70 idi.
Sözün kısası uzun yol için ideal olabilir motor ama malesef herşey düşündüğümüz gibi olmuyor. Zorda kalmazsanız kalkışmayın derim ben. Başınız ağrımasın. Ne olur ne olmaz. Otoyolun ortasında kalırsınız sonra kamyon ararsınız sizi merkeze atacak. :cat:
Bol keyifli sürüşler.
Ne kadarlık benzin harcadığımız yazmayı unutmuşum. gitmeden depoyu fullemiştim. bi 160 km yaptıktan sonra 15 liralık benzin aldım. yani 0,90 küsür liraya gelmiş oldu.
Son düzenleme: