Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@thebarbarian
en kısa zamanda sucuk olayına girelim :) ya beni şeytan dürtüyo, duramıyorum motora bişeyler daha yapmam lazım... :queen:

selamlar arkadaslarrrrr :) wayy ısmaıl yeter ugrasma sende kaldır motoru yaa cıkma karda dısarıı benım kı napıoo bılmıorum bılee hıc ılgılenmıooorum aldım bıraktım yaa bu aksam gıdıp bakıım bıı onaa :D

Merhaba arkadaşlar,

Kardanadam V.2'de mangal'lı bir aktiviteye ne dersiniz ? Hem çok uzak olmayacak hemde mangal yapabileceğimiz biryerler düşünelim. Fikirlerinizini bekliyoruz.

Aklımızdan Cumhuriyet Köyü yakınlarında yer alan bir çok "Kendin Pişir Kendin Ye" tarzı piknik alanları geçiyor. Bu alanlar zaten birçok motosiklet kulübünün de uğrak yerlerinden. Ancak malum bu tip alanlar adam başı 20 YTL civarlarında bir rakkama çıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Önerileriniz nelerdir ?

Gelen tüm öneriler çerçevesinde bir anket yapıp karar verebiliriz.

ii gunner.

Parış buna kesinlikle katılırım işte. Ama herhalın motorla gelemeyiz bu havada. En kısa zamanda tarihi belirleyelim hemen toplanalım abi

Parış buna kesinlikle katılırım işte. Ama herhalın motorla gelemeyiz bu havada. En kısa zamanda tarihi belirleyelim hemen toplanalım abi

akıl vermek gibi olmasın ama, bence amaçlardan biri de motorla katılmak...kış gezisi sonuçta...

kilyos yolu üzerinde güzel yerler war kendin pişir kendin ya tarzında...

Son düzenleme:
akıl vermek gibi olmasın ama, bence amaçlardan biri de motorla katılmak...kış gezisi sonuçta...

kilyos yolu üzerinde güzel yerler war kendin pişir kendin ya tarzında...

İsmailcim biliyorum da. Abi titremeyelim bi soğukta.(Kendi adıma konuşiim) Nası yani motorsuz gelirsek almıycakmısınız yani.:p :p

benim fikrim isteyen motorla gelsin, motoru kaldırmıştım ben ama sırf bunun için çıkarırım:) tabi bayramdan sonra olsun mümkünse:cat:

sevgili arkadaşlarımız katılıma isterseniz araba isterseniz motorlarınızla gelebilirsiniz barışın dediği gibi cumhuriyet köyü olarak düşünülebilir hem istanbuldan bir an olsun uzaklaşmış oluruz hemde doğayla başbaşa ne dersiniz bayramdan sonra bir tarih belirleyip dökümanı yayınlarız katılım listesine göre geziyi düzenleriz.

@talla
hayırlı yolculukar iyi tatiller:cat:
@mangal
olayı bayramdan sonra yaparsak harika olur

@ mangal tayfası
lafımı olur arkadaşlar... barbarian'ın da dediği gibi isteyen arabasıyla, isteyen motoruyla gelir. maksat heperaber güzel vakit geçitmek. Bende tercihimi havanın durumuna göre yaprım heralde kişisel olarak. Geziyi heralde bayramı atlattıktan sonra yaparız. Ancak bu konuda fikirlerinize ihtiyacımız var ? nereleri öneriyorsunuz ?

@ dreamdark
abicim şimdiden hayırlı olsun diyorum. Aman nolur, biraz süratli seyrettiğini biliyorum, ne olur yeni motorunla da yavaş yavaş, seni seviyoruz :cat:

Sevgiler,
ii gunner.

@dreamdark
abi motora diilde senin cama talibim, biliyosun gözüm vardı :mrgreen:

arkadaşlar tesadüfen bi arkadaşımda bi mont gördüm ve herşeyiyle hoşuma gitti.Özellikle fiyatıyla :mrgreen: soğuk ve su geçirmiyomuş, şekil olarakta güzel bişey. tek olumsuz yanı koruması yok... fiyatı 70 dolar... yakında resimlerini de koyucam.

Son düzenleme:
@darkform
walla dooru diyosun barışcım da, napiim kanım kaynıyo tutamıyorum kendimi, seviyorum sürati:queen:

@ismail
kardeşim satın alan arkadaş camı istemezse söz sana vericem, artık koyduk o şekilde ilanı:cherry: ama istiyosan, illa benim aldığım yerden alırız sana da, göztepe'de asya servisi:wiinkk:

@all
Arkadaşlar mangal olayı varmış galiba, ben katılırım mutlaka uyarsa, göbek aldı başını gidiyo zaten:p Sarıyer taraflarında kendin pişir kendin ye tarzı piknik alanları var, düşünülebilir belki:silent: bayramdan sonra havanın güsel olduğu bi hafta, herkese uyar sanırım:)

@dreamdar
hayırlı olsun şimdiden yeni motor cbr125 olcak heralde ;) valla benim motor olmasyadı seninkini gözü kapalı alırdım :9

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim
bana kalırsa 125 lik motor yerine 250 cc birşey baksan bütçen elverdiğince
nihayetinde çok geçmez o da dar gelir sana. cbr için zen den vazgeçme bence
kişisel kanaatimdir.

ardaslarım bayramınızı ve yeni yılınızı şimdiden tebrik ederim bir hafta yokum kendinize iyi bakın mutlu yıllar ve iyi bayramlar:rendeer:

@dreamdark
abi alan kesin camı ister :salut: ama aynısından warsa aldıın yerde istemesse alan kişi alalım yaa...:cat:

@derwish
kanka ben de ööle düşünüyodum da, bütçeme göre baktım 250lik alacağım makine hep çin makineleri, en iyisi RegalRaptor, bir de FYM250 var.. Hatta regal mi cbr125 mi alsam diye bayağı bir kararsız kaldım.:silent: Ama düşündüm bari alacağım motor en azından honda olursa, hem daha fazla dayanır, hem de satarken daha az zarar ederim gibi geldi bana. Bu nedenle de 125cc.lik kaybı göz önüne alarak, diğer artılar neticesinde honda' dan yana kullandım tercihimi.:)

@ismaill
vardır mutlaka, sen alacağın zaman söyle gidelim alalım kardeşim:cat:

@umutpoy
saol umutcum ben de sana iyi seneler ve bayramlar diliyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar