mondial 125 uag devir sorunu

selam arkadaşlar;
benim arkadaşımın mondial 125 uag motor kullanıyor ve şu sıkıntısı var motor soğukken gazı aniden veriyor ve devir verdiğim gaza oranla yükselmiyor bunun nedeni ne olabilir

kardeş soğuk motora gaz verilmez bunu unutma ayrıca çok benzin yakar. ıstmak için bir dakikanı ayırabilirsin

slm arkadaşlar, uag 125 mondial, gaz verip, bırtağımızda öksürme yapıyor sebepleri ve giderme yolları ne olabilir. Buji'yi az önce yeniledim, yine aynı.... yardımcı olursanız sevinirim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------

slm arkadaşlar, uag 125 mondial, gaz verip, bırtağımızda öksürme yapıyor sebepleri ve giderme yolları ne olabilir. Buji'yi az önce yeniledim, yine aynı.... yardımcı olursanız sevinirim....

hayır,, eğer boğulma gibi birşey yaşıyorsan karbirötöre su gitti karbirötörü temizlemeni tavsiye ederim.. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motorlarda soğkken hava yakıt karışımını ayarlıyamıyorve jikle istiyor jikleyi 1 2 dakika kaldırık giderseniz ısınır ilk aldığımda bende arza sanıp motorcuya götürdm oda normal olduğunu söyledi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar