Arkadaşlar meraba
Biraz uzun bir mesaj oldu şimdiden kusura bakmayın
Öncelikle motosikletimi çalıştıramıyorum3 aydır yatıyodu daha öncede yazmıştım marşa basınca çıt çıt diye ses geliyo marş motoru titriyo baya bi ve bu çıt sesini tam tarif edemiyorum ama taramalı tüfek gibi çıt çıt dediğinizi düşünun oyle bi ses işte.Yarın ilk defa 3 ay once koydugum yerden çıkarıp motorcuya göturmeyi duşünüyorum.Merdivenden çıkardiğım için indirmesi zor oluyo diye çıkarmadım daha.
Akü bitmiş olma ihtimali varmış.Daha önce akü şarj ettiren varsa ne kadar sürüyor ve fiyatı nedir acaba.
İkinci olarak alarm takmayı düşunüyorum ama drift için sele altında tam olrak koycak bi yer bulamadım.Alarm takan varsa drifte o siyah aleti nereye yerleştirdi acaba.
Bi de alarm gerekli mi sizce daha once drifti çalınan oldu mu yani genelde ss motorları çalıyo şerefsizler.Ama ilk motorum oldugu için baya bi endişeleniyorum.
Bir diğer sorum ruhsat hakkında.Bu kendi ilçemden randevu almayi bi türlü beceremedim.Randevusuz gidip de emniyette işi görülen var mı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar uğraştırdıysam kusura bakmayın.
Bu arada geçen hafta direksiyon sınavıni gectim bi dahaki hafta belgelerim gelir herhalde sabirsizlikla bekliyorum yollara inip aranıza katilmayi.
Okuyup cevap verene de üşenip okumayana da teşekkür ediyorum.
Yazım hataları affola...