beyler benim gidon kilidi düşmüş tek olarak bulabilirmiyim
Bulamazsın, set olarak satılırlar. 50-75 TL arası yeni kilit seti almalısın.
Arkadaslae bugun zinciri degistirdim originli 428 128 zincir aldim yanliz dikkat ettigim birsey var kafama takilan sormak istiyorum bu orjinal zincirene gore kalin gibi biraz normalmi bu durum originli oldugu icin diye dusunuyorum baklalarin arasinda plastik yuvalarak var cunku oburunde yoktu zincir tam uymadi kucultum bende driftin orjinal zincirene yakin ayarladim hemen hemen bi sikinti olmaz umarim kafama takilan kalin olmasiydi birde sert gibi geldi zincir yeni oldugu icin olabilir diyorum yardimlariniz icin simdiden tskkurler
428 zincirler normalden kalın olur, daha sağlam olur. Oring ile alakası yok. Ben de sana onu tavsiye edecktim. ARCH marka 128L-428H zincir al diyecektim. 30TL.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
atlama yapıyorsa en kısa zamanda zinciri değiştirin, ön dişli kontrolü de yapın belki aşınma durumu olmuş olabilir, değişmişken zincir ve dişli değiştirirsiniz kafanız rahat olur.
O ses debriyaj tasından da gelebilir. Dikkatli dinlemek lazım. Zincir ebesinin don lastiği kadar gevşek değil ise kolay kolay atlamaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Arkadaşlar lastik almak istiyorum fiyat bandı ön arka takım 200-230 lira üzerine çıkmasın istiyorum eğer yakın zamanda alan varsa güvenilir bir site ve lastik önerebilir mi link atabilir mi lütfen ?He bu arada arkadaşlar pilot street falan veya pirelli düşünüyorum öyle bilinmedik marka almak istemiyorum güvenilir bir siteye ihtiyacım var sadece ve bu fiyata ön arka takım bulabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Beyler bi cevap verin gözünüzü seveyim
Kuryeler ağırlıklı olarak İRC winter grip kullanıyorlar. Islak performansı iyi diyorlar, bende 2 gün önce taktırdım ancak henüz denemedim. 260 liralık olan michelin de malzeme farkı var diyorlar, eski pilot sporty ile eşdeğer olan michelinler 350 lira civarında çünkü.
merhabalar, daha bugün taktırdım bu zincirden usta aynen şöyle dedi 'pek kaliteli bir oringli zincir değil ama üstündeki zincirden kat kat iyidir.' dedi. sürüşte pek bişey hissetmedim bişey hissedilmesi gerekiyormu onuda bilmiyorum oringli zincir iyidir düşüncesiyle aldım. hiç olmadı bakım ve yağlama aşamaları daha zahmetsiz olur ben tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
dostlar bugün servise gittim aküm bitmiş olarak aradım mondiali dedim benim akü bitti 1 yıl oldu daha garanti falan yok mu diye onlarda eğer ürünle ilgili bir hata varsa ücretsiz olarak yenisiyle değiştiririz dediler. Bu ne kadar doğrudur başınıza geldimi böyle bişey
Genelde değiştirmezler, yada 3-4 ay yeni ürün beklersin. Sürekli depoda sayım falan var diyecekler. Göderecekleri akü de kim bilir kaç aydır rafta bekleyen bir akü olacak. 50 TL verip, kuru bakımsız akü al 9amper. 2 yıl kafan rahat olsun.
Merhaba hepimizin tekeri düz bassın. driftimden Çok memnunum hiç bir sıkıntım olmadı ama tek birşeyden şüpeleniyorum.
Subap vurma sesi yoktu motor saat gibi çalışıyor du yine öylede uzunyol sonucu bi subap sesi duyumaya başladım.
2 kişi ile ort:90km/h , birkaç kere 120 yi gördüm İstanbul-Kocaeli arası Toplamda 250 km yol yaptım.Bunun sonucunda motorda subap sesi duymaya başladım. Sizce normal mi ? Ve subap aralıklar ne kadar olmalı ?
http://i.hizliresim.com/o9P23m.jpg
Subap vurması sıkıntı değil, gevşek subap iyi olur hatta azıcık ses yaapmasına rağmen. Uzun yolda şişme vs yapıp kafanı rahatsız etmez.