beyler benim gidon kilidi düşmüş tek olarak bulabilirmiyim
arkadaşlar arka çanta aldım motora. takmak için çanta demiri almaya gerek var mıdır kesinlikle. arkadaki plastik kısma takılabiliyor mu?
Kronik bir sorununa rastlamadım şuan 2013 model 14.000'e yakın sürdüm 8.000 'de aldım ama 6 bin km'dir. 2000 de 1 yağ değiştim. Sonra buji, hava filtresi o tür şeyler harici bişiyi olmadı bide arka keçeyi değiştim tam anlamadığım bişiyden ötürü.
Dipnot: @almpoz'un gönderdiği aynada elime geçti benim sol ayna gevşiyordu onunla değiştim ve sorunu çözdüm diğeri diş kapıyordu o da düzeldi. Teşekkür ederim arkadaşa. Böyle yardımseverlikler forum ruhunda olmalı herşey para değil sonuçta
O plastik boynuza takmayın derim acayip esnek çanta çok fena sallantı yapıyor.Çanta demiri satan çok ben 25tl ye almıştım.
Arkadaşlar lastik almak istiyorum fiyat bandı ön arka takım 200-230 lira üzerine çıkmasın istiyorum eğer yakın zamanda alan varsa güvenilir bir site ve lastik önerebilir mi link atabilir mi lütfen ?He bu arada arkadaşlar pilot street falan veya pirelli düşünüyorum öyle bilinmedik marka almak istemiyorum güvenilir bir siteye ihtiyacım var sadece ve bu fiyata ön arka takım bulabilir miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Beyler bi cevap verin gözünüzü seveyim
pilot street 260 liraydı ön arka montaj dahil ama izmirde mobilim hangi şehirdesiniz bilmiyorum
Edirnedeyim fakat internet üzerinden almam gerekiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Arkadaşlar bizim motora 2.75-18 / 90-90-18 michelin pilot street lastik uyuyor mu ?
abi sence elcik koruma ve 45 l topcase gider mi drifte ?Uyar,sıkıntı yok
Motor soğukken vitesi 1'e ilk takışında motosikleti ayağınla hafifçe öne iterken vitese tak, ben hep öyle yapıyorum. Benim motor alıp başını gitmiyo soğukken 1' takınca ama çok fena vuruyo debriyaj, debriyaj ve şanzımanın sağlığı için dediğim şeyi hep yapıyorum.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay kadar önce motora 6'lı debriyaj balatası taktık ancak yazmak ilk defa aklıma geldi balata takıldıktan sonra motor sabahları soğukken boşta çalıştırıp 1'e taktığımda kendini baya bir öne atıyor ayrıca calistirmadan önce de viteslerin hepsini deniyorum ancak ilk denemede debriyaj kendini baya bir zor ayırıyor sizce sorun ne olabilir?