mcx roadracer ile driftin yan yana oldugu bir fotografiniz varsa paylasabilir misini. Nasil durduklarini merak ediyorum. hangisi daha buyuk. Tesekkurler simdiden
Motoru öyle bağırtmaya devam edersen her geçen gün subap sesi artar. 5. viteste bile 10 bin deviri geçirme. Diğer viteslerde en fazla 9 bin devirde vites değiştir. O kadar da gerek yok gerçi 5-6 bin devir aralığında vites değiştirirsen az yakar.Arkadaslar bisey sorucam deneyen varmi bilmiorum ama bugun bisey farkettim butun viteslerde sinirlari zorlayim dedim motor 11 e devri dogru kaliyor yani 12 bin devir ne yapsan gormuyor birde degisik bisey oluyor motor bagiriyo ama gitmiyormus gibi yuksek devirden oluyo heralde o 1co votesede mesela yapcagi 40 sa son devire yaklasitiginda bagiriyor sadece birde cok ilginc olan bisey daha var sibob sesleri hakkinda bu motor birgun ses cokarmiyosa baska gun sesli calisiyo mesela bi suruyosun cok guzel hix ses olmuyo duruyon yeniden 5 10 dk surunce ses farklilasiyo sonra gene normal bi ses oluyo anlamadim sizdede bolemi acaba
Motoru öyle bağırtmaya devam edersen her geçen gün subap sesi artar. 5. viteste bile 10 bin deviri geçirme. Diğer viteslerde en fazla 9 bin devirde vites değiştir. O kadar da gerek yok gerçi 5-6 bin devir aralığında vites değiştirirsen az yakar.
100km'de 3 litre yakman lazım orta seviye çok zorlamadan kullanımda. Daha fazla yakıyosan ya motorun canını çıkarıyosun ya da motor bakımsız.Yok normalde öle yapmıyorumda bazen öle işte yapıyom nadir yoksa normal kullanıyom full depoyla 450 km gidiyorum normalmidir birde deposu kaç litre bunun 16 litre diyor ama sanmıyorum o kadar olcagını 12 aldım şimdiye kadar çok az benzin varken
100km'de 3 litre yakman lazım orta seviye çok zorlamadan kullanımda. Daha fazla yakıyosan ya motorun canını çıkarıyosun ya da motor bakımsız.
Drift için egzoz önerisi bekliyorum arkadaşlar, fiyatı çok yüksek olmayan ama king vb. markalardan kaliteli olan - kaliteli duran bir egzoz.
Sahibinden'den siyah drift'lersiyah drift 2015 model fotosu paylasir misiniz
Castrol bilmemde gecen 2000 bakiminda motul 15-50 koydum tas gibi oldu motor tavsiye ederim