oda karterden yağ tahliye hortumu diye biliyorum hava filtresine gidiyor fazla yağı filan atıyor
tmm eyw sağolasın zinciri yağladım gerdim bu meret gevşiyor yaw
oda karterden yağ tahliye hortumu diye biliyorum hava filtresine gidiyor fazla yağı filan atıyor
öyledirde bunlar bizim anılarımız diyim yani o gördüğün pejo çift ve mobilet çift silindirler 200 250 cclere kafa tutacak motorlardır cocukluktan yani nasıl diyim çoğu kişi motosiklete mobiletle jawayla başlamıştır bizde onlardanız...
doğrudur abi ama ben kafa tutması hatta geçmesini çok umursamıyorum yol tutuşu ve güvenli hızına bakarım200 yapan cg ler var 80 100-17 lastiklerle deli cesareti resmen..
tmm eyw sağolasın zinciri yağladım gerdim bu meret gevşiyor yaw)
tabiki öyle ya deli cesareti siz izmirin neresinde oturyorsunuz....
slm arkadaşlar 4 vites 8000 devirde 110 km çıkıyor kırmızıya gelince devir saati 5 atıyorum en az düz yola 5 km gaza asıldım 110 km yukarı çıkmıyor sadece deneme amaçlı yaptım hız tutkum yoktur
bir sıkıntı yok ayrıca 6000 devirden sonra titremeye başlıyor
genelde şehir içi biniyorum , peki pantolon şart ise ne önerirsiniz,ayakkabıdan önce pantolona baksan daha mantıklı ama senbilin yinede
ls2 ff351 kask çeneden deli gibi rüzgar alıyor,kaskın içinde fırtnalar kopuyor haberin olsun
şimdi kardeşim motorun hızı normal 6 bin devirden sonra aşırı bir titrememi war az birşey normal bizimkilerdede war motorun hızı normal düz yolda yani üstüne kapanırsan 120 filan görürsün rüzgar warmıydı rüzgarda çok etkiliyor motor daha rahat gitsin diyorsan ön dişliyi büyütebilirsin fakat 2 kişi çekişten az birşey düşüyor
oyle bi ruzgar yoktu yeni otoyol yapılıyor trafiğe kapalı orda denedim çok rahat 110 la gidiyor düzce akçakoca arası rampalarda dahil 4 vites 60 80 çok rahat gidiyor
ustune kapanmadım 110 sabit gidiyor saat doğruysa 4 viteste 10 000 devire çıkıyor ama 5 viteste çıkmıyor onemi yok sadece paylaştım kaskımıda yeni aldım ls2 çene kapalı kask aldım
aldıgım yerde 1 tane kalmıs 110 tl aldım ses %50 kadar azaldı bu kaskta ruzgar yemiyor
motorun gidonunu(direksiyonunu) sola cevir orda bir anahtar deliği göreceksin..