Bende yaza kadar bekleyip almayı düşünüyordum ama dayanamadım aldım. Bayiler ilerisi için fiyat bilgisi veremiyorlar. Fiyatları artarmı azalırmı dedim bilemeyiz herşey olabilir diyorlar. Satışlar artarsa fiyat artabilir görüşündeyim. Bir zamanlar ekonomi dersi alırken talep artarsa fiyat artar deniliyordu

Şu sıralarda driftte talep bayağı bir artmış durumda. Her yerde drift görüyorum bence yazı bekleme derrim. Ben gittim aldım kafam rahat. Ucuzlasada 200 lira ucuzlasın en fazla ne kadar ucuzlıyacak? Artarsa bana koyar ama ucuzlarsa bindiğime sayarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
Bu arada arkadaşlar daha önceden motoru çalıştırma ile ilgili soru sormuştum sizlere. Cevabı kullanım kitapçığında yazıyormuş. Okurken gözden kaçırmışım onu şimdi tekrar ettim. Motoru soğukken çalıştırırken jikle açık pozisyonda çalıştırılacağı daha sonra orta kademeye alıp motor ısındıktan sonra jikleyi kapalı konuma alınacağı yazıyor.
Benim sorum ise motoru gaz vermeden çalıştırdığımda bazen çalışıyor bazen çalışmıyor demiştim. Normalde motor sıcakken bile gaz telini 1/4 oranında çevirip çalıştırmak gerekiyormuş. Ben motor bazen gaz vermeden çalışmıyor bu bir sorunmu acaba diyordum ama demekki gaz vermeden çalışmaması normal. Çünki kullanım kitapçığında 1/4 oranında gaz veripte çalıştırılması söyleniyor.