3. tır sesı ondekı kablolardan bırının yayı kısın yapıyor sanrm o konuda bende kafa yormustum onde kablonun etrafını saran bir yay war o cıkmıstır soukdan cıkıyor tekrar taksanda yıne cıkar bantla feln yapıstırabılrsn ama cokda faydalı olmaz sanrm bı skıstırma plastıgı war onu bıraz bantla sıkarsan olablr ben pek umrsamadgm ıcın ellemedım ogle bırakdm yazn yaparm gene soukdan cekılcek ve cıkcak dıye kabloyu korumak ıcın yapılms bı yay cıkartada bılırsın
4. benzını cok doldurmusundur hermotorda bu ses gelr ama benzını cok doldurmamanı tavsıye ederm hem benzın ucucu oldugu ıcın kalıtesını dusurur zamanla hemde motor en ufak saga sola yatsa benzın akar o depodan devrıldıgı anda benzın akıcakdır keske okdr doldrmasaymsn bunlarn depo 70 80 lıralık alıyor ama 20 lıralık doldur bnce derım bıterse zaten yedek depo 50 km yetıyor sana
ve son olarak kendım eklemek ıstedıgm madem yenı almısın ayaklık sensorunu ılk servıse gıttınde soktur kaldırt sebebı bu ayaklık acıkken calısmamasına yarayan bır sensor yalnız cok kalıtelı bısey degıl ve yagmurda veya sacma sapan bsyde sorn cıkarp motoru stop etırıoms snrada kuruyana kadar veya bı seklde duzelene kadar calsmasına ızın vermıyor kesınlkle kaldır derım..
rodaja gelnce 1000km ye kadar dedıgını yapabılırsen ne mutlu ama yapamazsan en azından 500km bakımına kadar dedıgını yap ve daha saglam bı rodaj ıstıyosan ılk 250km bı yagını deıstır derım daha ıı olr castrol power 1 war bızım motorlar ıcın onu al hayrlı olsn![]()
3. deki o yay tam olarak berede onu fotoğraf ile gösterebilir misin? Fotoğraf çekme imkanın varmı veya önceki fotoğraflardan bulup işaretleyip gösterme gibi?
4. zaten 20 tl lik benzin aldım. Servistete 5 liralık koymuşlar. Yinede ses yapıyor. Birde 25 tl lik benzin var motorda ve benzin göstergesi kırmızıda. Yani çok az benzin var gösteriyor. bu normal mi? Ben scooter a 25 tl lik benzin alsam full oluyordu
Ayaklık sensörü hoşuma gidiyor. Bazen motorun üzerine binip ayaklığı kaldırmadan çalıştırıp gidiyordum scooterda. Bu olay iyi hiç olmazsa unutmam. motor çalışmaz. Şimdilik o problem başıma gelmeden o sensörü iptal etmek istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
2)
3)önden gelen sesi diyorsun heralde genel sorun çoğunda var iki plağın birbirine vurma sesi demek istedin heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
bu arada hayırlı olsun dostum kaskın yer görmesin güle güle bin
İki plağın vurma sesi derken bu bahsettiğin bi sorun değil heralde. Motorun çalışmasıyla oluşan normal bir ses ?
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------
Hayırlı olsun metin kardeş allah kaza bela göstermesin. Daha çok yeni motorun bence ses değil vidalara dikkat et. Gevsek olanlar olabilir. Sağol bu arada file bilgisi için.
Teşekkürler. Vidaları arada kontrol ediyorum ama seslere takılıyor kafam.