Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eray yoklugunu cekmek baska be kardesim insan oyle bi alisiyorki eli ayagi herseyi oluyo
insallah en kisa zamanda alirsin yeni motorunu

Selamlar;
Geçen hafta sipariş ettiğim Beyaz Drift bu gün geldi. İşlemler biraz uzun sürdüğü için plakayı ancak akşam 18 de takabildim. O saatten sonra 30 km lik ilk sürüşten sonraki izlenimlerim gayet olumlu. Genelde işçiliğin ve malzeme kalitesinin zayıflığı eleştiriliyor bu Çin malı motorlarda. Ama bu eleştiriyi yöneltenler ya Drift e hiç binmemişler ya da kasıtlı eleştiriyorlar. Malzeme kalitesi bana göre diğer Çin motorlarının çok üzerinde. Akşam eve gelirken bi dürümcüde durup yemek yedim. Dürümcünün paket servis yapan elemanının altında Ybr vardı. İşi gücü bıraktı Drift i incelemeye başladı. Eğer bir Ybr kullanıcısının bile bu kadar dikkatini çekiyorsa bu motorun üzerinde durmak gerekir diye düşünüyorum.

Bir kaç gün motora tam ısınayım ondan sonra daha ayrıntılı izlenimlerimi yazarım. Yine bir kaç gün içinde resimlerini de koyacağım. Bu konuda çok fazla beyaz renk resmi yok. Almak isteyenlere fikir verir diye düşünüyorum.

Kardesim hayirli ugurlu olsun demek istedigimide bu zaten
cinli deyip gecmeyeceksin agaaaa
bu arada bugun pazar yerinde benim motora bakiyorlardi geldim satacak misin muhabbeti gecti tabimide dedim parayi veren dudugu calar hesabi
ne kadar istiyorsun diye sordu
cantasiyla mi deyince uzerinde ne varsa dedi bende 3250lira istedim sanirim az istemisim 3000 vereyim dedi ben de olmaz dedim... Demekki cinlilerin gozdesi mondial drift arkadaslar..

evet arkadaşlar bugün motorumun parasını verdim sadece plaka ruhsat işlemlerini bekliyorum onları da hallettiğim zaman atlicam demir atıma rodaj için yardırcam sabırla :)
rodaj bitince de yapıştııııııırrrrrrr :queen:
bakalım ECU lu enjeksiyonlı soğutma sıvılı bi motor nasıl gidiyo :)
Allah hiç bir motorcuyu motorundan ayrı koymasın inşallah ne zormuş yahu geçmek bilmedi günler :pale:

evet arkadaşlar bugün motorumun parasını verdim sadece plaka ruhsat işlemlerini bekliyorum onları da hallettiğim zaman atlicam demir atıma rodaj için yardırcam sabırla :)
Allah hiç bir motorcuyu motorundan ayrı koymasın inşallah ne zormuş yahu geçmek bilmedi günler :pale:
hayırlı olsun erayy..
ne rek aldın kırmızımı siyahmı..
bu arada 19 mayısa geliyosun demi ???

Allah razı olsun kardeşim :)
eğer plakası yetişirse iştirak edicem ama plaka çıkmazsa patlarım :pale:
renk olarak da tabii ki SİYAH aldım :cat:

Selamlar;
Geçen hafta sipariş ettiğim Beyaz Drift bu gün geldi. İşlemler biraz uzun sürdüğü için plakayı ancak akşam 18 de takabildim. O saatten sonra 30 km lik ilk sürüşten sonraki izlenimlerim gayet olumlu. Genelde işçiliğin ve malzeme kalitesinin zayıflığı eleştiriliyor bu Çin malı motorlarda. Ama bu eleştiriyi yöneltenler ya Drift e hiç binmemişler ya da kasıtlı eleştiriyorlar. Malzeme kalitesi bana göre diğer Çin motorlarının çok üzerinde. Akşam eve gelirken bi dürümcüde durup yemek yedim. Dürümcünün paket servis yapan elemanının altında Ybr vardı. İşi gücü bıraktı Drift i incelemeye başladı. Eğer bir Ybr kullanıcısının bile bu kadar dikkatini çekiyorsa bu motorun üzerinde durmak gerekir diye düşünüyorum.

Bir kaç gün motora tam ısınayım ondan sonra daha ayrıntılı izlenimlerimi yazarım. Yine bir kaç gün içinde resimlerini de koyacağım. Bu konuda çok fazla beyaz renk resmi yok. Almak isteyenlere fikir verir diye düşünüyorum.
hayırlı olsun arkadasım...allah kaza bela göstermesin..
dogru bi seçim yapmıssın..

sen bakma listeye 29 ekim kortejine de liste olarak 50 kişinin adı yazıyodu ama sırf anadolu yakasından 100-150 motor geldi :)

soğutma sıvılı derken??

mondial kredi kartına peşin fiyatına taksit kampanyası yapmış
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=content&gl=haberler&cl=kampanya&i=1363

inşallah bayilerde durumun aslı vardır yarın gidip bakma niyetindeyim ,öyle bişey varsa bir haftaya kalmaz alırım
şuan driftle mcx roadracer arasında kaldım
yarın bayide ikiside varsa görüp inceledigimde hangisine yönelecegim belli olur sanırım.
gönlüm daha çok driftten yana ama bakalım
herkese kazasız belasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar