mondial kredi kartına peşin fiyatına taksit kampanyası yapmış
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=content&gl=haberler&cl=kampanya&i=1363
inşallah bayilerde durumun aslı vardır yarın gidip bakma niyetindeyim ,öyle bişey varsa bir haftaya kalmaz alırım
şuan driftle mcx roadracer arasında kaldım
yarın bayide ikiside varsa görüp inceledigimde hangisine yönelecegim belli olur sanırım.
gönlüm daha çok driftten yana ama bakalım
herkese kazasız belasız sürüşler
Evet bayilerde bu kredi sistemi uygulanıyor. Ben motoru mondial bayiinden finansbank kredisi ile aldım. Bir saat içinde krediniz onaylanıyor. İki saat içindede bankadaki tüm işlemleriniz bitiyor. Bankadaki imzaları attığınız andan sonra mondial bayiinden motoru teslim alabiliyorsunuz. Motorun şu anki peşin fiyatı 2818 TL. Bayii krediyi bu rakam üzerinden talep etti. 12 aylık faiz için ödeyeceğim toplam rakam 3100 TL. 260 TL civarında aylık taksitleri var. Dosya masrafı filan yok bir tek 50 TL sigorta primi kesiyorlar onuda krediyi dahil ettiler. Ben Ankarada oturmama rağmen motoru İstanbul daki bir bayiiden aldım. Hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Şehir dışından kredi kullanmama rağmen 2 saat içinde tüm işlemlerim bitti. Aynı gün İstanbuldan kargoya verildi. Ertesi gün motoru teslim aldım. Aynı gün plaka ve ruhsat işlemlerini hallettim. Şu anda keyfini çıkartıyorum. Bir önceki sayfada söylemiştim resimlerimi koyacağım diye. İşte benim Ak Güvercin.

Kargoda gelirken sağ aynayı çatlatmışlar. O da nazarlık olsun. Onun dışında kargo nakliyesinde hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ambalajından çıkardım. Marşa bastım ve devam ettim.