ne yaptin kaanhemen bogaya cevirdin tay gibi motoruEray abi benim kara boğaya ne tür temizleyici sprey tavsiye edersin ?![]()
ne yaptin kaanhemen bogaya cevirdin tay gibi motoru![]()
hayırlı olsun erayy..evet arkadaşlar bugün motorumun parasını verdim sadece plaka ruhsat işlemlerini bekliyorum onları da hallettiğim zaman atlicam demir atıma rodaj için yardırcam sabırla
rodaj bitince de yapıştııııııırrrrrrr :queen:
bakalım ECU lu enjeksiyonlı soğutma sıvılı bi motor nasıl gidiyo
Allah hiç bir motorcuyu motorundan ayrı koymasın inşallah ne zormuş yahu geçmek bilmedi günlerale:
hayırlı olsun arkadasım...allah kaza bela göstermesin..Selamlar;
Geçen hafta sipariş ettiğim Beyaz Drift bu gün geldi. İşlemler biraz uzun sürdüğü için plakayı ancak akşam 18 de takabildim. O saatten sonra 30 km lik ilk sürüşten sonraki izlenimlerim gayet olumlu. Genelde işçiliğin ve malzeme kalitesinin zayıflığı eleştiriliyor bu Çin malı motorlarda. Ama bu eleştiriyi yöneltenler ya Drift e hiç binmemişler ya da kasıtlı eleştiriyorlar. Malzeme kalitesi bana göre diğer Çin motorlarının çok üzerinde. Akşam eve gelirken bi dürümcüde durup yemek yedim. Dürümcünün paket servis yapan elemanının altında Ybr vardı. İşi gücü bıraktı Drift i incelemeye başladı. Eğer bir Ybr kullanıcısının bile bu kadar dikkatini çekiyorsa bu motorun üzerinde durmak gerekir diye düşünüyorum.
Bir kaç gün motora tam ısınayım ondan sonra daha ayrıntılı izlenimlerimi yazarım. Yine bir kaç gün içinde resimlerini de koyacağım. Bu konuda çok fazla beyaz renk resmi yok. Almak isteyenlere fikir verir diye düşünüyorum.
evet arkadaşlar bugün motorumun parasını verdim sadece plaka ruhsat işlemlerini bekliyorum onları da hallettiğim zaman atlicam demir atıma rodaj için yardırcam sabırla
rodaj bitince de yapıştııııııırrrrrrr :queen:
bakalım ECU lu enjeksiyonlı soğutma sıvılı bi motor nasıl gidiyo
Allah hiç bir motorcuyu motorundan ayrı koymasın inşallah ne zormuş yahu geçmek bilmedi günlerale:
ne gerek var plakasız çıkıp motoru bağlatma riskiyle karşı karşıya kalmaya?Plakasız çıkmıyomusun piyasaya eray abi![]()
soğutma sıvısı derken aldığım motor su soğutmalı yani otomobillerde ki gibi radyatör fan falan var :wiinkk:soğutma sıvılı derken??
drifte 3. viteste 90 km yaptıran varmıl: