arkadaşlar mc farı uyumlumudur dıye servıstekı ustayla görüştüm olumlu yada olumsuz cevap bekliyorum cevap gelince sizinlede paylaşıcam olumlu bi cevap gelirse kısa zamanda Organ nakli yaptıracam resim paylaşırım
bide bazı değişiklik ekleme düşünüyorum sizce nasıl olur farklı fikri olan varmı bu konularda
ön çamurluğa ve deponun sağ, sol ve direksiyon borusunun gectıgı yerdeki saç kısma siyah geçme şerit.
ön çamurluğun sağına K. atatürk çıkarması (kişisel)
siyah motor koruma demiri,
arka çamurluktaki küçük kırmızı yansıtıcının arkasına çamurlukaparatı (küçük kavçuk olanlardan)
arka top case (istenince çıkarılan portatif olanlardan)
elcik koruma ( universl olanların uyacagını sanmıyorum rüzgardan koruma amaçlı ucuzlarından almayı dusunuyorum)
xenon far
depo pad ( tank pad mevcut depo kapağınada ona uyumlu bişey takacam)
aynaların kenarına ince bi kat silikon sıkmayı düşünüyorum ( henüz bi titreşim yok ama ileride olacak gibi ve su almaması iyi olur)
aynı şekilde km/saat in camlarına da çok ince bi şekilde silikon sıkmak istiyorum ilerde toz su ve benzeri sıkıntı yaşamamak için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------
şuan 600 km e yakınım 1000-1500 arasında ön dişliyi 1 diş büyütecem ( hatta şu an bile sürekli vites istiyor hemen değiştiresim var ^^ ) ışıklarda kalkıyorum bi bakmışım vites 5 e gelmiş duracam da vites düşene kadar sıkıntı basıyor ve yuksek devırlere cıkmak zorunda kalıyorum su an kı dişliyle..