- Konu Yazar
arkadaşlar bu iki motor arasından hangisini önerirsiniz benim bütçe bunlara yetiyor şuanlık ve hemen motor almam lazım:cat:
mfh alma benden demesi sağı solu patlıyor git mg al hiç olmaz sa patlayacak bir yeri yok ama titreşim başına dert olur:farao:
Deluxe daha iyi 5 vites yalnız manuel ve o mfhlara benzemiyor ortasında depo var mfhlar scooter gibi boş eşya filan koyabilirsin veya deluxe alırsın hemde bu mfhların çok çabuk kompresör bitiyor pistonlar gidiyor asya motor'a da bak derim ama
alma kardeşim garanti işi caçık bende bu düşünceyle aldım ama garanti sadece kağıtta
yazıyor haberin olsun
bnde kararsız kalmıstım ama mfh aldım bi yerde pişmanım bi yerde cok memnumum mg ler seri motor ama hızla işin yok mfh de al derim temiz kullandıktan sonra sorun yok patlar catlar bakma sen 2 arkadas birlikte aldık bnde sadece bi kaç cizik war onnkinde kırk faln cok kullanımdanhaa bu arada mfh nin wergiside yok
hocam ben vergiyi benzini sorun ettim kafada cub aldım.pişmanım malın kötülüğünden değil idare eder ama yetmiyo yetmiyo yetmiyo o kadar .ki yeni başladım motora anla yani.benim marka takıntım yok mesela salcano wolf çok hoşuma gidiyo mondial mcx e bayılıyorum ama maddi güç meselesi tabi.debriyajlı bi makina almanı şiddetle tavsiye ederim...
bu millet hala sıfır km çinlilere para veriyor bende bunu anlamıyorum.
şimdi aradan çıkan çatlak sesler olacaktır hepsine verecek cevabım vardır.
kardeşim sen hem ekonomini hemde ruh saglıgını düşünüyorsan paranla rezil olma. git bütçene uygun ikinci el kaliteli bişeler bak. bütçene uymuyorsa sabır et hedef koy.