mondial 125 manyak

öncelikle hoşgeldin...
bence biraz kendinden ve motoruna yaptıklarından bahsetmelisin..
kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..

eyvallah. daha yeni olduğum içn pek bişe bilmiyorm kusura bakmayın.
yine de bahsedeyim
şubatta askere gidicem telefoncuyum. öle işte.
motora ne yaptm konusunda ise ön ve arkadan biraz düşürüldü, bi kaç aksesuar, alarm , xenon far, bi kaç aydınlatma falan var tşkler.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynasiz motora motor demem ben bile akşam bisikletin aynalari kirildi ayna yok diye carpiliyordum yarin ilk işim gitcem ayna alcam goruntu bozuluyor diye ayna cikartmalar resmen kendini olume atiyorsun :pr::pr:

sakın aynalarını ve KASKINI kullanmayı unutma. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle. güle güle kullan motorunu. keşke JAPON olaydı...
2. zamanlı mı :mrgreen: ????

kardeş hoşgeldin ustana söylersen scotter aynalarından takabilri ve oldukça hoş görünür yüksek hızlarda dikkat et altı yere yaklastıkca tehlikeli olur 4 zamanlı ozgurakman

İyi bişey yaptığınızı mı zannediyosunuz kask yok hiç bir koruma yok ve trafiğe açık alanda yapıyosunuz gel beni dinle aynaları tak ve tabikide kasksız yola çıkma kask taksan dahi bu hareketleri yapma!!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yıllar önce bunun orjinali vardı bende bu benimkinin suyunun suyu

İkimizin Motosikleti Aynı.. Sadece Markalar Değişik.
Bence Motosiklette Hiç Bişey Olmasın, Sadece Ayna Ve Sinyaller Olsun Benim İçin Yeterlidir :) Yaf Aynamın Ayarı Gitmişti Korkudan YOla Çıkamıyodum Yemin Ederim.. Sinyalim Geçmişti Arka Sol Taraftaki Vallahi Yine Korkuyodum YOla Çıkmayı Ama Bugün Herşeyi Yaptım.. Neyse ALLAH Yolunu Açık Etsin Kardeşim..

ÖNÜNE KORUMA DEMİRİ TAK MOTORU SEN BİLE TANIYAMAZSIN SÜPER ŞEKİL OLUYOR BİRDE O KORUMA DEMİRLERİNİN İYİ ÇATAL ARASINA 2 ADET SİS FARI YEMEDE YANINDA YAT :mrgreen:

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  özellikle yeni başlayan üyelerimizi kötü yönde etkileyecek mesajlardan kaçınalım.Tekrarı halinde konu kilitlenecektir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Aynasız motosikletmi olur yahu.

yıllar önce bunun orjinali vardı bende bu benimkinin suyunun suyu

amacımız görüntüden fazla motorun ciğeri önemli biz sizin gibi mühendis ayarına binmiyok bunun ustaları biziz, FARKI USTASI, her motor ayar ister vermesini bilmeli, üstüne binince de sürmesini bilmeli

Doğukan80 Osmaniyeli misin yoksadoğum tarihinmi 80 yüzde 99 Osmaniyelisin ya dur bakalım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bence motor aynasıs olmamış yada aynaları olupta arka tekerin olmadığını düşünün aynı şey.. önce tedbir :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar