minübüs motor sıkıştırması ile ilgili dava NİHAYET 16 Şubat

Dostum , büyük geçmiş olsun...

Kibarlığın bitmediği yerde sinir başlar , ahh keşke o eleman karakol yerine tinercilerin mekanına düşseydi de 2 paket sigaraya , tinercilerin elinde kalsaydı , demek isterdim ama , iyiki polis eline düşmüş , yoksa burnu kırık birini karakola getirdiğiniz zaman , seni istediği kadar sıkıştırsa da sen suçlu duruma düşersin...

Tabiki yasal yollara başvurmak en iyisi...

Ama bu konuda (MOTOSİKLETLERİ FARKETMEK)bilinçsiz vatandaş çok , aslında trafikte 1 tane değil , yüzlerce hatta binlerce (HAYVAN) var...

Tekrar geçmiş olsun , saygılar, buradan bir de ESK. deki HAYVANLARA mesajım var : Eğer hayvanlık ederseniz , şehri terkedin , Eskişehir küçük bi yer ama , biz fazlasıyla büyüğüz....::angry2::

Çok çok geçmiş olsun, motorcu kardeşim... ben daha motor almayı yeni düşünürken bu yazılarıda okumayı ihmal etmiyorum... Bunlar hayatın gerçekleri. Bu konulara çok dikkat etmeli ve bunların üstüne gitmeliyiz!!
Bu konuyu bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Umarım davanı kazanırsın ve o hayvanda(afedersiniz bende kızdım) fazlaca cezasını çeker ve diğerlerinede ibret olur..

Kafasinda Lastik Yakalim
Böylelerine Hayvan Derseniz Hayvanlara Hakaret Etmiş Olursunuz

abi çok geçmiş olsun o hayvanlardan birtanesini dövme şerefine nail oldum... hepsi şerefsiz 2 tekerlek üzerinde gidenlerin canı yok gibi düşünüyorlar... tekrar geçmiş olsun

ilk defa bi forumda bu kadar uzun bi yazı okudum ve hayvan çocuklarım var derken acaba o olay anında bunun ailesi diye sormadımı kendine....

Dava sonucunu da gördüm ayrıntısını da okudum şimdi. Allah bizleri, hepimizi böle HAYVAN lardan korusun. çok kötü bir durum. Okurken kanım çekildiğini düşünürsem, kendimi arkadaşın yerine kesinlikle koymak istemezdim... Geç de olsa biraz çok çok çok çok geçmiş olsun :rendeer: ..

ağzım açık kaldı desem yeridir. ya bu adam hiç sopa yemedi ya sayı saymayı bilmiyo. iyi yapmışsın kuzen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar