MINICOOPER a en fazla kaç kişi binebilir ?

bu eçiş büçüş otomobili oldum olası sevemedim,belki şehiriçi kullanımı pratik olabilir fakat internette gezerken gördüklerime inanamadım :pr: bu otomobile nasıl sığmış bu kadar adam yahu :salut: :salut: :salut:

Ben seviyorum ama param olsa bile almam.. Ahanda ben ve mini.. :p

miniiiiiiiiium5.jpg

Bu arada fotoğraf sanki gerçek değil gibi. Camlar da yapıştırma var gibi geldi ama...

Son düzenleme:

GKN

he he he:)
benim gibi 21 kişi binsin de görim:queen:

valla eğer sığabildilerse iyi ama çok saçma bunu denemek
güzel ama yalnızca eğlence arabası o kadar para vermek saçma geliyo bana beş para etmez

böyle acayip yarışmalar var motosikletin üstünde kule falan yapıyolar adamlardan acayip bişey

Moderatör (forrap)
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Fotoğraf bölümü motosiklet konulu fotoğraflar içindir.
Motosikletle alakalı olmadığı için bu başlığın yeride konu dışıdır.
Lütfen başlığı alakalı yerlere açmaya özen gösterin..Başlık ilgili yere taşınmıştır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

ya ben dünyaya tersim ellaamm millet hastası mininn ben sevmem. kaplumbağaya hasta onuda sevmem.....

en iyi araba bu be...

tubis gel sanada bundan alalım bak bi tane var orjinal ikinci el temiz orjinal 60.000 de sigara içilmemiş;

hist9rr1.jpg

anadol1_800.jpg

şaka bi yana şunun a1 inden temiz bi düşürsem hemen kapatıcam...... piskopat araba beaaa..

ya sığır yine şöför dahil 5 kişi ama sakın ALMAYIN böyle bi araç yakın bi abimde var km 500 yanlış değil 500 kuruş yakıyo yani alırasanız bi petrol ofiside almanız lazım:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar