Metrobüs Zincirlikuyu Yolcularına Dikkat!!!

Taammüden olmasın o :p Taammüden de değil ayrıca o :cherry: Başka bişiy :cherry:

mütemadiyen
zarf (mütema:diyen) Arapça mutem¥diyen

Ara vermeden, sürekli olarak:
"Sabahın pembe, beyaz tülleri sıyrıldıkça mütemadiyen berraklaşan fezada çıt yok."- A. H. Müftüoğlu.

Yine uğraşılmış bi geyik:rendeer::queen:Yarıldım yine.

Maslak yönünden geldiğinizi düşünerek Zincirlikuyu durağını geçtiğinizde E5 yoluna girmek için bir viraj bulunuyor. Bu virajın hemen bitiminde de Metrobüs durağı.
LÜTFEN TÜM MT ARKADAŞLAR BU VİRAJA DİKKAT ETSİNLER!

Metrobüs den çıkan bazı yolcular hemen bu viraj üzerinde bulunan üst geçidi kullanmak yerine alt tarafından yani tam virajdan karşıya geçmeyi tercih ediyorlar. Özellikle sabahın erken saatlerinde uykusuzluk ve beraberinde gelen dikkatsizlikle karşıya geçmek isteyen oldukça fazla yaya bulunuyor.
Yayaların bu bilinçsizce yola atılmaları hem kendilerini hem de trafikte seyretmekte olan araçları ve en önemlisi bizim gibi denge kontrolü olan motosikletleri tehlikeye sokuyor.

Motosikletler için bir başka tehlikeden de bahsetmek istiyorum.
Poşetli yayalar :cyclopsan
Bu sabah yine bu virajdan geçerek yoluma devam etmek isterken tam viraj pozisyonumu alıp motorumu yatırmıştım ve bir yaya diğer tüm bekleyen yayalardan sıyrılıp aniden önüme atladı. Ne yapacağımı şaşırmış ben fren ile birlikte doğrulup haliyle kızıp kornam ile uyarıda bulundum. Ama bu yaya elindeki poşedi bana öyle bir savurduki şok üstüne şok yaşadım. Bu poşet kafama gelseydi olacakları siz ve benden başka kimse iyi bir şekilde kestiremez herhalde.

geçmiş olsun, uyarı için çok teşekkürler..

Taammüden olmasın o :p Taammüden de değil ayrıca o :cherry: Başka bişiy :cherry:

mütemadiyen
zarf (mütema:diyen) Arapça mutem¥diyen

Ara vermeden, sürekli olarak:
"Sabahın pembe, beyaz tülleri sıyrıldıkça mütemadiyen berraklaşan fezada çıt yok."- A. H. Müftüoğlu.

fırat, oğuz abi belkide doğru söylemiştir, bu tip poşet sallayan adamları "mütemadiyen öldürmek lazım" demek istedi belkide ama klavyesi sürçtü :mrgreen:

uzun farlarınız sürekli açık kullanın, yayalar genelde yola atlamadan önce göz ucuyla bile olsa yolu kontrol ederler, uzunları yanan bir araç görünce hızlı geldiğini falan sanıyolar heralde ve çoğu geri adım atıyor, hatta arabaların daha fazla yol verdiğine bile şahit olabilirsiniz..

Evet gündüzleri motosikletler olarak her daim uzunları yakarak gitmenin trafikte bizlerin farkedilmesi adına çok büyük bir yararı olacağı görüşündeyim bende. Ayrıca ben her zaman gündüzleri uzunlarım açık bir şekilde yoluma devam ederim.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar