Metrobüs Zincirlikuyu Yolcularına Dikkat!!!

Maslak yönünden geldiğinizi düşünerek Zincirlikuyu durağını geçtiğinizde E5 yoluna girmek için bir viraj bulunuyor. Bu virajın hemen bitiminde de Metrobüs durağı.
LÜTFEN TÜM MT ARKADAŞLAR BU VİRAJA DİKKAT ETSİNLER!

Metrobüs den çıkan bazı yolcular hemen bu viraj üzerinde bulunan üst geçidi kullanmak yerine alt tarafından yani tam virajdan karşıya geçmeyi tercih ediyorlar. Özellikle sabahın erken saatlerinde uykusuzluk ve beraberinde gelen dikkatsizlikle karşıya geçmek isteyen oldukça fazla yaya bulunuyor.
Yayaların bu bilinçsizce yola atılmaları hem kendilerini hem de trafikte seyretmekte olan araçları ve en önemlisi bizim gibi denge kontrolü olan motosikletleri tehlikeye sokuyor.

Motosikletler için bir başka tehlikeden de bahsetmek istiyorum.
Poşetli yayalar :cyclopsan
Bu sabah yine bu virajdan geçerek yoluma devam etmek isterken tam viraj pozisyonumu alıp motorumu yatırmıştım ve bir yaya diğer tüm bekleyen yayalardan sıyrılıp aniden önüme atladı. Ne yapacağımı şaşırmış ben fren ile birlikte doğrulup haliyle kızıp kornam ile uyarıda bulundum. Ama bu yaya elindeki poşedi bana öyle bir savurduki şok üstüne şok yaşadım. Bu poşet kafama gelseydi olacakları siz ve benden başka kimse iyi bir şekilde kestiremez herhalde.

silahla dolaşacaksın ters haraket yapanı orada indireceksin teker teker temizlemek lazım bunları..........:p şaka ha ciddiye almayın, aramızda boş gezmeyenler var o açıdan :p :)))

Evet bunların kökünü temizlemek gerek. Ama ne yolla ve ne şartlarla bilemiyorum :cherry:
Yeni manşetimiz
motosikletlilerin korkulu rüyası poşetli yayalar :p

Şaka bir yana çok dikkatli olmak lazım. Bu gün benden sıyıran bu poşet farklı bir zamanda birisine isabet edebilir. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orayı biliyorum ama ben ordan geçerken elim kornada uzun uzun basarak durmadan geçiyorum bence sende dene onlar yola atlamadan sen atla :cat:

Korna olayını hiç sevmiyorum ama bundan sonra oradan geçerken sürekli elim kornada olacak.

off fena olmuş hem suçlu hem güçlü pikopat..:queen:
neyse geçmiş olsun poşetlilere ve agır çanta taşıyanlara dikkat....

konu dısı ama metrobüs 10 numara oldu arkadaşlar :D acayip rahatlk

olan trafiği dahada katletti kısacası ve raylı sistem yerine daha kısa zamanda yapılabilmesi için bu yapıldı en kısa zamanda nasıl para kazanırız derdinden....

neyse bu konuyu tartışırsak solencek çok şeyim war uzatmaya gerek yok güzel oldu ama trafiğide katletti bi güzel insanlar o güzel 4 tekerlekli arabalarından vazgeçmeyi öğrenmeleri gerekicek lüxlerinden vazgeçip...

Metrobüs başlı başına bir ucube...Akşam dönüşleri tam bir işkenceye dönüştü.Sen metro yapama araba yolunu daralt.Şimdi anadolu yakasına da yaptılar aynı haltı, hiç olmassa dönüşte köprüyü geçince trafik rahatlıyordu, artık bu tarafta da rezalet oldu :farao:

işin özü istanbul araç kaldırmıyor bunun nedeni çok global klasik göç olayı işi olanda olmayanda istanbulda ikamet ediyor ne halt varsa elimde olsa bir gün durmam

bir yerde okumuşdum istanbulun caddelerinin araç kapasitesi 30 bin arabalıkmış istanbul trafiğinde 300 bin araç mı ne varmış yani 10 katı buna ne metrobüs ne başka bir şey keser

yapmaları gereken şey dediğim gibi global bir şey ters göç yapmaları şehiri boşaltıp işi olmayanları yollamaları lazım buda imkansız değil ama sağlam bir duruş ister o duruşda durucak adamda yok..

Uyarı tam yerinde olmuş.
Sana poşet sallayan ahmak,düşüp sana bişey olduğunda eğer gözaltına alınırsa,"mütemadiyen adam öldürmeye teşebbüsten" yargılanacağını bilse acaba bunu yaparmı? Dahada ağır yazmak istiyorum fakat olmuyor.Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abee hemen orda duracaksın poşette hıyar varsa tek tek sırayla.......................................................caksın

Valla bu andavallara eğitim vermek şart, geçen gün de Mecidiyeköy metro önünde kırmızı ışıkta yola iki kişi atladı az daha çarpıyordum.

Uyarı tam yerinde olmuş.
Sana poşet sallayan ahmak,düşüp sana bişey olduğunda eğer gözaltına alınırsa,"mütemadiyen adam öldürmeye teşebbüsten" yargılanacağını bilse acaba bunu yaparmı? Dahada ağır yazmak istiyorum fakat olmuyor.Geçmiş olsun.

Bu kadar düşüncesiz insanlarda malesef mevcut işte. Hem üst geçidi kullanmıyor ve önüme atlayıp hem beni hemde kendini riske sokuyor bir de bu yetmezmiş gibi o yol onun ya elindeki poşedi fln sallıyor. Sorsan dünyadaki tek haklı ben der başka bişey demez. Böyle tip bir insanla da asla konuşarak anlaşılabileceğini düşünmüyorum.
Bu zihniyet nasıl oluşuyor gerçekten çok merak ediyorum.

Uyarı tam yerinde olmuş.

Taammüden olmasın o :p Taammüden de değil ayrıca o :cherry: Başka bişiy :cherry:

mütemadiyen
zarf (mütema:diyen) Arapça mutem¥diyen

Ara vermeden, sürekli olarak:
"Sabahın pembe, beyaz tülleri sıyrıldıkça mütemadiyen berraklaşan fezada çıt yok."- A. H. Müftüoğlu.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bana öyle yapacaktı :D sen iyi sabırlıymışsın genelde bu durumlarda benim deliliğimi anlayan ya sesini çıkarmıyo ya özür diliyor ama hatalıysam ben özür diliyorum

uzun farlarınız sürekli açık kullanın, yayalar genelde yola atlamadan önce göz ucuyla bile olsa yolu kontrol ederler, uzunları yanan bir araç görünce hızlı geldiğini falan sanıyolar heralde ve çoğu geri adım atıyor, hatta arabaların daha fazla yol verdiğine bile şahit olabilirsiniz..

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Dostum keşke sen de durup kaskını çıkarıp o lavuğun suratına doğru bi sallasaydın, o zaman anlardı hanyayı konyayı... Başınız sıkıştığı anlarda kullanılabilecek en iyi silahın kask olduğunu düşünüyorum ben, karşınızdakine kaskınız kafanızdayken okkalı bir kafa attığınızda olabilecekleri düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız:mrgreen::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar