Meşhur Olmaya Çalışan Mt üyesi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar gece gece canım sıkıldı. dedim biraz netten flim izleyim. düzenli olarak takip ettigim kanal d 'de gösterilen "arka sokaklar" adlı diziyinin bu haftaki bölümünü izlemeye başladım. ve flimin ilerleyen dakikalarında bilin bakalım ne gördüm.:silent: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kim ulen bizden habersiz meşhur olmaya çalışan bu üye. çabuk çıksın ortaya kimligini daha fazla saklayamaz:p :mrgreen:

:queen: :queen: :queen:

.....................edit........................
saat 16:24
konu: intikammmmmmm:queen:
amaç: most'u benimle beraber batırmak
sonuç:eek:lumlu. most'ta battı:queen:

özgürcüm insan ne oldum degil ne olucam demeli kapiş:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Sendende bir şey kaçmıyor ya,iyi yakalamışsın.:wiinkk:
Neyse yarına kalmaz bir tanıyan çıkar.:p

bana eskiden 008 elint derlerdi. hey gidi günler beeee:p

sevgili elint,

simdi dizideki rolu nedir ne degildir bilmiyorum ama kendisini cok iyi tanirim, bence lenli lunlu konusup basina dert acma, yok o kadar samimiyim diyosan eyvallah...

neyi kastetmek istedin ilk once onu bi ozelden mesajlarsan sevinirim...

sevgili elint,

simdi dizideki rolu nedir ne degildir bilmiyorum ama kendisini cok iyi tanirim, bence lenli lunlu konusup basina dert acma, yok o kadar samimiyim diyosan eyvallah...

neyi kastetmek istedin ilk once onu bi ozelden mesajlarsan sevinirim...

yaa arkadaşım böyle bir yazıdanda polemik yaptınya helal bee. :mrgreen:

arkadaşımızı ekranda görünce şaşırdım ve kendim ordaymış gibi sevindim. bizim içimizden biri orda ve bir şekilde bizim reklamımızı yapıyor.(üstündeki mont olmasa daha iyi reklam olurdu ama neyse:mrgreen: )

ben arkadaşımızı kutlamak tebrik etmek amacı ile bir topic açıyorum senin söylediklerine bak. ona len demenin kötü birşey oldugu bilmiyordum. ben samimi arkadaşlarımla konuşurken bazen böyle "len" kelimesini kullanırım. ve bunda kızacak darılacak birşey göremiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hişşşş
ikinizin de kulağını çekerim ha.. :)
Ayvalıklı!!!
Yanlış anlamışsın kardeşimi..
Lafın gelişi yazılmış bir len.
Hepimiz kullanmıyormuyuz..

Bi de çok önemli bir konu var..

Kim bu yaa??? :silent: :silent:

Bi de çok önemli bir konu var..

Kim bu yaa???

valla bende merak ettim. umarım yarın ögreniriz. abi aslında ben senden şüpheleniyordum yaa. hafiften sana benziyor gibi:mrgreen:

Son düzenleme:
evet kım bu????????????????????????

evet kım bu????????????????????????

Tunc abi, gerci abi deyince kiziyor ama ben yinede abi diyeyim...tv de neden rol aldigini bilmiyorum ama ayni zamanda cesitli tiyatrolarda hem rol alip hem de tiyatro oyun muzigi yapardi... modifiye araba hastasi, mt uyesi oldugunu bilmiyordum... Kadikoylu.. iyi bi muzik ogretmeni..
Muzik konusunda da uzerimde emegi olan, Gokhan Kirdardan, grupgundogarken e ve de Bulent Ortacgil'e kadar bi cok kisinin albumunde calmis biri...

bi kac resim ekliyeyim bari:)

su meshur t-shirt in orjinalini koyayim bari de bu tartisma daha fazla uzamasin...

tunch2007mj4.jpg

bu arada bu asagidaki resimlerin bazilari en azindan 7-8 senelik... yani Tunc un meshur olma hikayesi diye bisey yok... zaten piyasa daki yerini taa o zamanlardan almisti... ve senelerdir de Muzik ogretmenligi yapiyor... ayni zamanda bi cok tiyatroda da rolu var...

Gurol agirbas la calarken...
grolkk2xc8.jpg

Emel le sahne de....
tunchemelaw6.jpg

Grup Gundogarken....
tunchgundogarkenym9.jpg

Muzzeyen Senar, Tunc keman caliyor...
tunchvcd211gc4.jpg

tunchmy2ek3.jpg

Son düzenleme:
Tunc abi, gerci abi deyince kiziyor ama ben yinede abi diyeyim...tv de neden rol aldigini bilmiyorum ama ayni zamanda cesitli tiyatrolarda hem rol alip hem de tiyatro oyun muzigi yapardi... modifiye araba hastasi, mt uyesi oldugunu bilmiyordum... Kadikoylu.. iyi bi muzik ogretmeni..
Muzik konusunda da uzerimde emegi olan, Gokhan Kirdardan, grupgundogarken e ve de Bulent Ortacgil'e kadar bi cok kisinin albumunde calmis biri...

:silent:

Şimdi daha çok merak ettim... :)

Adam o dizi de oynayanların topundan daha sağlammış... :cat:

Bu arkadaş üyemizse çıkartalım ortaya..

Hadi bakalım.
Üyemiz değilse Erhan'a soralım.
Sponsor mu oldu?? :)
Bu değirmenin suyu nerden geliyor?? :mrgreen:

üyemizdir herhalde... üye olmayan birisi orda o thişörtü giymez diye düşünüyorum. üstelik montun içinde çok ufak bir bölümü belli oluyor. öyle tesadüfen gördüm. belkide birçok üye o diziyi izledi fakat thisörtü farketmedi. yani reklam amaçlı birşey degil.

Benzer bir t-shirt modeli de sonunda bilgisayara oturan adam vardı. O t-shirt de olabilir bu.

işte sabah olmadan olay çözüldü ne mutlu araştırmacı mt ruhuna

thisörtteki resimlerin altında birşeyler yazıyor ama çözünürlük çok düşük oldugundan tam görünmüyor. ama kelimeler arası boşluklar görünüyor. elinde mt nin bu model thisört resmi olan varsa buraya eklesin karşılaştıralım.

Elint cidden ajanlığa soyunmuş arkadaşlar. Kaptırmış iyice kendini, yardım edinde çıksın şu işin içinden :)

Elint cidden ajanlığa soyunmuş arkadaşlar. Kaptırmış iyice kendini, yardım edinde çıksın şu işin içinden :)

yaa CIA MOSSAD MİT gibi teşkilatlardan tekliflar var tabi . bakalım hepsini degerlendirmeye aldım ama büyük ihtimal MİT olur gibi:p :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O tişört bizim tişört değil.

O tişörtün çeşitli versiyonları var, sonun da gitar çalan , pc ile uğraşan vs. gibi...

tühhh bee. bende içimizden bir artis çıktı diye sevinmiştim:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar