slm arkadaşlar hepinize iyi günler iyi çalışmalar....akşam görüşmek üzere
böyle bir yer dünyada bulunmamaktadır ki eğer olsaydı haberimiz olurdu be kaan dostun dostu kazıkladığı kardeşin kardeşi öldürdüğü babanın evladına tecavüz ettiği ve daha nicelerinin yaşandığı bir dünyadayız ne olursa olsun karamsar olmayalım biz böyle deiliz allaha şükür...sencer abi türkcelim kapalı telsimim açık msn de foruma yazmışsın ondan aldım abi başka varsa bilmiyorum sevgi ve saygılar arkadaşlar...........dünya barışını istiyorum,
açlığın,göz yaşının olmadığı,
öksüzlüğün bilinmediği,
kem sözün olmadığı,
hainliğin bulunmadığı,
dostluğun 4 nala koşan bir at olduğu,
benzinin ucuz olduğu,
bi yer istiyorum be nezih.
alda gel neyse parası veririz :rendeer:
tamam dostum fakat kaç para onuda bir maille bana ok kendine iyi bakressam geçmiş olsun dualarımız seninle biran evvel iğleşmen dileği ile... bu arada reşit benim motoru satıyorum senin tanıdığın varsa cross isteyen makina çok temiz herkeze sorabilir makinayı görebilirsin aklında bulunsun ok tekrardan geçmiş olsun
ressam geçmiş olsun dualarımız seninle biran evvel iğleşmen dileği ile... bu arada reşit benim motoru satıyorum senin tanıdığın varsa cross isteyen makina çok temiz herkeze sorabilir makinayı görebilirsin aklında bulunsun ok tekrardan geçmiş olsun
ben erenin oraya koyuyorum motoru eren ilgilenir eğer alacak kişi yabancı deilse indirimde yaparım gelsin bir akşam üstü erenin oraya görüşelim ben yoksam erenle görüşsün kafasına yatarsa hoşuna giderse alır kendine iyi bak bu arada ressam nasıl oldun iyileştinmi :salut: bu haller sana göre deil reşit biran önce iyileşnezih benim bi arkadas solemisti 2000 ytl ye temiz bi cross gorursen aklinda bulunsun die bende erenin dukkanda sattiini orenince hemen aradim cocuu.oda mersinde zaten.tmm dedi gormek icin ama buaralar bazi ailevi sorunlar yasio snr konussak dedi tmm dedim bende.gorusursem haber ederim sana
yahu şu motoru satmana baya üzlüyorum. alışmıştın iyice...tabi bende![]()
Allah daha iyisini nasip eder inşallah...
sencer abi işlerin yoğun sanırım hala.yoksun ortalıklarda...