[Mersin - MT]

herkese günaydınn
haftanın son gününde olmak ne kadar güzel birşey,

akşamı bekliyorum sabırsızca,
atlayıp motora gezmek istiyorum..
motorumu çekip bir cafenin önüne,
gözümü ondan ayırmadan sade nescafe içmek istiyorum.
derken dakikaların tıkandığı anda, yarın sabahı hiç ama hiç düşünmeden,
rüzgar nereye kovalarsa beni oraya doğru sürmek isityorum motorumu..
akşamı bekliyorum sabırsızca...
yolları bekliyorum

herkese günaydınn
haftanın son gününde olmak ne kadar güzel birşey,

akşamı bekliyorum sabırsızca,
atlayıp motora gezmek istiyorum..
motorumu çekip bir cafenin önüne,
gözümü ondan ayırmadan sade nescafe içmek istiyorum.
derken dakikaların tıkandığı anda, yarın sabahı hiç ama hiç düşünmeden,
rüzgar nereye kovalarsa beni oraya doğru sürmek isityorum motorumu..
akşamı bekliyorum sabırsızca...
yolları bekliyorum

eğerki bu şiiri sen yazdıysan bu çiçekler sana :rendeer: :rendeer: :rendeer:
yok sen değilsen yazan :farao: :farao:
saol ciks ne güzel bi yazıdır bu :cat:

Mersin İl Temsilcisi
ciks, döktüryosun be kardeş.
biraz da benzin döktürsen de, ben depoya yüklesem, senin rüzgara takılsam..
ama olmuyor ki....

KAAN AÇIKLIYORUM İŞTE;

eren kabloya dolanmış abi...
oldu mu? :)

Son düzenleme:
yürekçe;422296' Alıntı:
ciks, döktüryosun be kardeş.
biraz da benzin döktürsen de, ben depoya yüklesem, senin rüzgara takılsam..
ama olmuyor ki....

KAAN AÇIKLIYORUM İŞTE;

eren kabloya dolanmış abi...
oldu mu? :)

abi bumuydu orada bütün anlattıkların... yaawwniye sahmet ettın o kadar bunu yazsan anlamıştık beee sabahtan beri onu düsünüyoruz heheheheheeeee

Son düzenleme:
eren yarın nasıl gıdecez saatt kacta nerden kımler gelıyor bılgı verırsen sevınırım malum benım motor yatıyor kımın arkası bos beklıyorum

eren 1. resimde arabanın direksiyonunu arıyor.
2. resimde arabanın ön kaputuna konmuş sineği kişlemeye çalışıyor

benim arkam boş yarın saat 9 da ahmet abiyle ben pozcu migrosun önünden hareket edicez gelirsen seni evinden alırım saat 8:30 da....:)

arkadaşlar bu gece den reşit ve emre kardeşlerimiz yola çıktılar sizide yarın bekliyoruz erayı da ahmet alacak geliş planınızı mersindekilerle görüşüp halledin yarın katılım bekliyorum sizleri
seviyorum

gıttım sımdıden ne yaparasanız yapın dıyyorsun ohhhhhhhh kım kımı nasıl bulursa bulsun ıyıykı bu net var ya
yoksa kımsenın kımseden haberı yok:pale: :bounce:

arkadaşlar sakin birehafta sonu geçirdik gezi sayılmasada birliktelik güzeldi bence zaten ilkemizde bu degilmi katılan katılamayan tüm candostlarıma teşekkürler

Mersin İl Temsilcisi
geç de also katılımda bulunabildim ama bir kaç saat bile huzuru bulmama yetti arkadaşlar. çok teşekkür ederim, hepinizi seviyorum.

yürekçe;424345' Alıntı:
kulaklarım çınlıyor. beni hanginiz anıyor acaba?

benim ben :p dedim abi naptı acaba motoru değiştirdimi falan derken bi de baktım resimde favori makina duruyor.. :) hayırdır abi değiştirdinmi yoksa.. gerçi duyardık yazardın belki buralara ya neyse... :) bu arada şu mersinin yollarına bi çare bulalım... bu ay sonunda gene gelceemm. asfaltı öpmek istemiyorum... :) sencer abi lastikleri değiştirmedim hala.. :) çünkü burada hiç bi sorun olmuyo..anlamadım gitti:cyclopsan neyse hadi bakalım... ;):wiinkk:

aman kardeşim yollarda dikkat et.sağlam gel...
bizim kapımız dostlara hep açık...

yahu şu başımın ağrısı nasıl geçecek??? dün güzel eğlendik ama :cherry:
bize 2 evininde kapısını açmak gibi bi gaflete düşen hurşit kardeşimize çok teşekkürler.
tabii açılan yataklarıda unutmamak lazım.bide motorlarımıza yazlık otopark bulması ayrı bi önem arz etti :cherry: gelmeyen ler çok şey kaçırdı.
mesela reşiti :queen: :queen: :queen:
sen bombasın reşit bombaaa :cherry: :cherry: :cherry:
o sandalyeden atlayışını unutamicam :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
benim ben :p dedim abi naptı acaba motoru değiştirdimi falan derken bi de baktım resimde favori makina duruyor.. :) hayırdır abi değiştirdinmi yoksa.. gerçi duyardık yazardın belki buralara ya neyse... :) bu arada şu mersinin yollarına bi çare bulalım... bu ay sonunda gene gelceemm. asfaltı öpmek istemiyorum... :) sencer abi lastikleri değiştirmedim hala.. :) çünkü burada hiç bi sorun olmuyo..anlamadım gitti:cyclopsan neyse hadi bakalım... ;):wiinkk:

nerdeee, internette bakıyorum bütün şehirlerde bu makina 4,50 civarı ama mersinde 2 tane buldum adamlar 5,50 den aşağı vermiyor. senin oralarda geçen hafta bir tane vardı. telefon açtım, 4,50 ye vermiş. 5,50 nakit 2004 modele vereceğime 1 milyar daha verip HYOSUNG gt250 alırım. haksızmısyım?
1 milyar fark için gelip sizin ordan alırım. temiz makina bulursan aklında olsun olur mu?

nerdeee, internette bakıyorum bütün şehirlerde bu makina 4,50 civarı ama mersinde 2 tane buldum adamlar 5,50 den aşağı vermiyor. senin oralarda geçen hafta bir tane vardı. telefon açtım, 4,50 ye vermiş. 5,50 nakit 2004 modele vereceğime 1 milyar daha verip HYOSUNG gt250 alırım. haksızmısyım?
1 milyar fark için gelip sizin ordan alırım. temiz makina bulursan aklında olsun olur mu?

evet abi aklımda hala.. arayınca denk gelmez zaten bu... ben aramıyomuş gibi yapıyom.. denk gelirse hemen atlayıp bakıcaam.. :) hala aklımda yani merak etme.. ;)

sencer abi alacaksan al şu motoruda bizde binelim.
alırız benzinini korkma :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar