[Mersin - MT]

yahu şu başımın ağrısı nasıl geçecek??? dün güzel eğlendik ama :cherry:
bize 2 evininde kapısını açmak gibi bi gaflete düşen hurşit kardeşimize çok teşekkürler.
tabii açılan yataklarıda unutmamak lazım.bide motorlarımıza yazlık otopark bulması ayrı bi önem arz etti :cherry: gelmeyen ler çok şey kaçırdı.
mesela reşiti :queen: :queen: :queen:
sen bombasın reşit bombaaa :cherry: :cherry: :cherry:
o sandalyeden atlayışını unutamicam :mrgreen:[/QUOTE]

dün akşam gerçekten de bombaydı,
belki de mersin mt'nin en şamata gecesiydi.
yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.
böyle akşamları tekrarlamak lazım. iyi ki varsınız.
akıllara kazınıp da çıkarılmayacak bir geceydi tekrarlamak lazım:cherry:

yahu bu ne sessizlik be kardeşim olmuyor ama böyle 2 günde bir sayfa bile bitmemiş hani mt mersin nerdesiniz

abi pazar günü cok güzeldi hele o (tavuk ve kuyruk yagıyla yapılan hehehee) kebapa bayıldım...o gün 2 şeye çok güldüm birincisi mustafa kardeşimin suya düşüşündeki kırlangıç tekniği ile hayatta kalma mücadalesi (bu arada güldüğüm kırlangıç tekniği kısmı altını çiziim:mrgreen: ) bundan sonra yıldırım ismini kullanmadan siz kırlangıç diye bilirsiniz:queen: :queen: :queen:
ikinci olyay ise asıl bombaa heheeeeeee sencer abinin suya talayışı:queen: :queen: :queen: :queen:
Yılın atlayışı kabul ettim onu.... böle bir atlama yok abi yaa manyak güldüm adam kalıp gibi suya düstü beee... sencer abi sen çok yaşaa
aranızda atlayışı merak eden varsa yunusa sorsun haaaa alperde anlatabilir ben bizzat göstermişim ona::bira01:: ::bira01:: ::koop::

yahu nezih nerelerdesin sen??? bi sorun yok dimi???
reşitçiiiiim bizde sana çok güldük. sen ne güzel suya atlayan sencer taklidi yapıyorsun :queen:
o akşam sen bombaydın bomba :mrgreen:
bu arada mesin mt yi kuşlar sardı, güvercin,kırlangıç :mrgreen: son kuşumuzda reşit uçuyordun kardeş uçuyordun :queen: :queen: :queen:

yok kaancım ne sorun olabilir gayet normal herşey kendinize iyi bakin sevgiler bu arada kaan saol foruma mrb yazıyorum bitek sen mrb diyorsun onun için ayrı bir saol diyorum....

Mersin İl Temsilcisi
günaydın sevgili arkadaşlaaaaarrr....
nassınız, iyisiniz mi inşallah?
ben de iyi sayılırım ama o kadar yoğun ve yorgunum ki... bıraksalar akşama kadar uyuyabilirim.
akşam erken çıkabilirsem, bu akşamki toplantıya katılmaya çalışacağım. gelemezsem kusuruma bakmayın olur mu?
bu arada, nezih kardeş, merak ettik seni yaaa. abi yapma böle, yoksa yine bir viraja girmeye çalışmadın inşallah.
hepinizi seviyorum.

yok kaancım ne sorun olabilir gayet normal herşey kendinize iyi bakin sevgiler bu arada kaan saol foruma mrb yazıyorum bitek sen mrb diyorsun onun için ayrı bir saol diyorum....

şşşttt yaramaz çocuk...
senin canını sıkmış sanırım biri.akşama gelmeye çalışacağım konuşuruz

Mersin İl Temsilcisi
sencer abi alacaksan al şu motoruda bizde binelim.
alırız benzinini korkma :mrgreen:

bana uygun fiyata twister tarzı bir 250 lik bulun da alayım kardeşim. araştırmalara en erken başlayan ilk 1000 kişiye ücretsiz 20metre sürüş denemesi bedava :queen: :queen:

yok baba canım sıkkın deil bilirsin ben biraz ama bazı konularda pimpirikliyimdir sencer abi bende sizleri özledim bundan önce yazdığım yazıya kimse cevap vermedi ona tepkimi şöyle göstereyim... tabi zorla deil ama genede insan neyse

herkese gunaydın arkadaslar :mrgreen: nezıh neden boyle alıngansın sen yaaa :salut: senı aramızda goremedıkmı gercekten uzuluyoruz senı yalız bırakırmıyız koylum yaa :queen: herkese ıyı bı gun gecırmek dılegıyle aksam bırlıkteyız eksıksız ınsallah bahane falan yokkkkkkk:pr:

20 metremi :p sen bin 20 metre sana motor falan yok...
ok nezihim bilirim pimipirikilili olduğunu :mrgreen: yoklan olmadı pimpirikli hıh oldu :mrgreen:

köylüm alınmamak eldemi be nneyse bu konu forumda kalsın dışarı çıkmasın herkeze selamlar kendinize iyi bakin

sencer abi al artıkta sende rahatla bizde rahatlıyalım 20 metre sorun deil

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
günaydın sevgili arkadaşlaaaaarrr....
nassınız, iyisiniz mi inşallah?
ben de iyi sayılırım ama o kadar yoğun ve yorgunum ki... bıraksalar akşama kadar uyuyabilirim.
akşam erken çıkabilirsem, bu akşamki toplantıya katılmaya çalışacağım. gelemezsem kusuruma bakmayın olur mu?
bu arada, nezih kardeş, merak ettik seni yaaa. abi yapma böle, yoksa yine bir viraja girmeye çalışmadın inşallah.
hepinizi seviyorum.

nezih bu mesajı okumadın mı?
sen yokken kaç kişiye sordum be yaa :bounce:
ayrıca senin motora bu formda müşteri bile aradım.(almak isteyenler topiğinde)
olsun, "GÖNÜL UMDUĞUNA KÜSERMİŞ" derler. sitemin sevğidendir. EMİNİM!:bounce:
SEN DE SEVİLYOSUN :rendeer:

sencer abi seni msn me yeni ekledim kabul et müsaitsen bir iki cümle kuralım bazı şeyler yanlış anlaşılmış saygılar

ne twestır bu ya harbıden alda kurtulalım dun eren le sevgının bıraz gerısınde kı motorcunun onunde bıtane vardı bı twıstr mavı ıyı esaslı duruyordu bugun bı ugra yakınsın zaten

arkadaşlar ben tarsusa gidiyorum herzamanki olduğu gibi allah benim yardımcım olsun çıktım gidiyorum tarsustan bişi isteyen varmı ............. hepinize kolay gelsin

dünya barışını istiyorum,
açlığın,göz yaşının olmadığı,
öksüzlüğün bilinmediği,
kem sözün olmadığı,
hainliğin bulunmadığı,
dostluğun 4 nala koşan bir at olduğu,
benzinin ucuz olduğu,
bi yer istiyorum be nezih.
alda gel neyse parası veririz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar