[Mersin - MT]

hadiii arkadaşlar gelinnn artıkkk:salut: :salut: sitttresss:pr: :pr: :pr:

ulaaa mustafa nerdesinn

Son düzenleme:
ilker333 Arkadaşların varmış olması lazım. Size anlatırlar. Bu arada özel mesajına bak kardeş.

kaancım doğum günün güzel geçti ama biraz daha küçük bir yer bulamadınmı smol bir yer seçtin xxl bir yer olsaydı sığaydık hani pastayı meyveli istedim sen çokolu almışsın oldumu şimdi neyse herşey güzeldi...................................................................

günaydın sencer abi erene jest olsun fotosunu koyim bari yakışmış dimi...

Mersin İl Temsilcisi
HEPİNİZ ASLANSINIZ BE KARDEŞLERİM. YAKIŞIR TABİ Kİ. seviyorum hepinizi. valla...

Nez

Mal kaybeden, birşey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmistir. GOETHE

şu güzel sözü duyunca aklıma geldi.
ayağını yorganına göre uzat.yoksa gezileri falan unut :mrgreen:
yandı gülüm keten helva...
ben ayvayı yedimde. uyariim dedim...

arkadaşlar umarım geziniz güzel geçmiştir haftaya ki gezide inş bende varım görüşmek üzere :)

Mersin İl Temsilcisi
Mal kaybeden, birşey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmistir. GOETHE

size benden de bir yaşlı balıkçı vecizesi;
dünya karşılaştığın fırnlarla değil, motoru pardon gemiyi limana sağ salim yanaştırıp yanaştırmadığınla ilgilenir...

bir de bilge çoban'dan bir söz = çobansız sürüyü kurt kapar.

doğru anlamış mıyım :cherry: :bounce:

sencer abinin yazmaya çalıştığı ama başaramadığı sözlerin türkçeye çevrilmiş halidir :
dünya,karşılaştığın fırtınalalarla değil,gemiyi limana sağ salim yanaştırıp yanaştıramadığınla ilgilenir...
sürüden ayrılanı kurt kapar

bu güzel fransızcan için teşekkürler sencer abi :queen:

:cat: arkadaşlar yazmış olduğunuz güzel sözler için teşekkür ediyor bende bitane yazıyorum (ağaca dayanma çürür insana dayanma ölür ) tabi bide gülelim dimi küçük bir fıkraya ne dersiniz Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim..."

:) :) :) :)

gülmekten yıkıldım yani...
bu ne bee fıkramı şimdi...
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

al da gül biraz...

gülmekten yıkıldım yani...
bu ne bee fıkramı şimdi...
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

al da gül biraz...
:mrgreen: nezih abi kusura bakma :pale: ama kaan abinin fıkrası 20 kat daha komik
:)

bende göremiyorum.
lambaları kim kapattı lan...

nezih bana yamuk yapma!
Ama kare,cember falan yapabilirsin.

sızın sabahtan aksama kadar baska ısınız gucunuz yokmu arkadaslar nedır bu fıkra ata sozlerı yazmıssınız yazmıssınızda haftanın en guzel kelımelerı nez den cıkmıs tesekurler hadı herkes ışının gucunun basına hartalar falan bekler iş iş iş iş iş iş :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar