[Mersin - MT]

çöplükmü sana tesüf ederim.
ben şaka yapıyon sanmıştım :p
akşama yengeyide getir bak.

Mersin İl Temsilcisi
GELMEZMİYİZ KARDEŞİM YAAA. çöplük işi şaka tabii ki. ben akşama kadar sabredemeyeceğim. İYİKİNE DOĞDUUUUN KaaaAAANNN. MUCK MUCK :)

saolasın abicim :mrgreen:
bu arada yarın artçımda gelicek :wiinkk:
senin artçın :silent: :)

Kaancım dogum gunun kutlu olsun ! nerde kutlayacaksın sölersen gelebilirim belki bir aksilik olmassa... herkese slm lar arkadaslar bayadır görüşemiyoruz ama işlerden ....

yahu sen nerelerdesin???
bu akşam pozcu da süreyyada saat 8 den sonra ordayız mutlaka gel...

Mersin İl Temsilcisi
saolasın abicim :mrgreen:
bu arada yarın artçımda gelicek :wiinkk:
senin artçın :silent: :)

benim artçım da gelmek istiyor ama benim motorun gücünün düşüklüğü düşündürüyor beni. 80km. sabitte ne kadar randıman verir bilmiyorum. grubun sürüş düzenini bozmaktan sıkıldım artık :pr: :salut: tek gelmekte canımı sıkıyor:silent: ne yapacağımı şaşırdım be kardeş :silent:
akşam detaylıca konuşuruz.

akşam bende varım,kaan abi doğum günün şimdiden kutlu olsun.::wish:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :)

sencer abi biz yanında olucaz çekinecek birşey olduğunu sanmıyorum.düzeni bozmak kelimesini hiç ama hiç sevmedim!!! öle birşey yok...
değil 80 km 580 olsa bile motorun sorun olmayacaktır...
yengeyide aramızda görmek istiyoruz.

yunusum canım kardeşim teşekkürler...

Mersinli arkadaslara Duyurulur Bu aralar canım felaket kerebiç cekdi. Emin ustanın ordan gecerseniz Bana bir porsyon Kerebiç Yolayin. :)

yok hayır süreyya da onun az ilerisinde!!! aman diyeyim :mrgreen:
nx4 kerebiçe gel köpüklü köpüklü :mrgreen:

doğum pastan meyveli olsun tamammı kaan :) iyki doğmuşsun doğum günün kutulu olsun bende bir huy var nedendir bilmem ama kendi doğum günümü kutlamayı sevmiyorum nedeni yok aslında ama genede sevmiyorum doğuö günlerine gitmeyi sevdiklerimin doğum günlerini kutlamayı seviyorum

böyle bişi olsun

Son düzenleme:
pasta çokolu kardeş....:cherry:
ahh biri bana bi iyilik yapsa keşke....
işyerime gelse bana kendi motorunu bıraksa benim motoru erenin oraya götürüp yıkatsa. öyle büyük bi sevaba girerki...
çok işim var.berbere gidicem,pastayı arabayla alıp,süreyyaya götürücem....
nezoş kurtar beni hadi aslanım :salut:

etme kurban oliim söz sana 2,5 kilo meyve alıcam pastanın yanında yersin.hadi dostum yap kardeşine bu iyiliği....

Kaancim Kardesİm Emre Ve Ben Dogum GÜnÜnÜ Kutluyoruz Nİce Mutlu Yaslara GerÇİ Yasinda Esek Bİle Kalmadi Hepsİ Sucuk Oldu Ama Bu Yastan Sonrada Dogumgunu De Kutlamak Nasil Merak Edİyorum Hehehheheee Saka Tabİ Seni Sevİyoruz Yaninda Olmak İsterdik Ama Malum:( Neyse Kendİne İyİ Bak Selamlar

kkaaaaan kardeş insallahhh daha iyi partiler yapmannn dileğiylee :salut: :salut: çok iyi partiydi herkese gezi için iyi eğlenceler :bounce: :bounce:
..... ama dikkatlii olun:cat: adanaya selamlarrrr :queen: :queen: :rendeer: ne yazıkki ben yokumm:pr: :pr:

kaan doğum günün kutlu olsun. gelemedim.

adana gezisi hakkında bilgi yok. napılıyor nereden hareket saat kaçta?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar