[Mersin - MT]

Oh be mersin mt canlanmış sonunda :)
Göz ameliyatı geçirdiğim için bi süredir aktif değildim haliyle motosikleti de kullanamadım, eğer bi toplantı gezi planı varsa dahil olmak isterim.

Teşekkür ediyorum abi, ameliyattan önce daha net görüyordum vallahi neden böyle oldu anlamadım düzelsin diye ameliyat oldum daha kötü hale geldi. Bu haftadan sonra yollara düşmeye hazırım:)

Mersin İl Temsilcisi
Düzelir..
Sabret az daha, dikkat et mikrop kapmasin.
Çık gel, demlik kaynıyor :)

Gecmis olsun, zamanla duzelir gozun diye tahmin ediyorum ayni seyleri baskalarindan da duymustum. Bence bi ara toplanip Yurekce abiyi ziyarete gidelim. Tanimayanlar tanismis olur taniyanlar da ziyaret etmis olur. Cay icmek isteyen cayini icer 😀

yürekçe abi ile bende tanışmak isterim. Öğrenecek çok şeyimiz var ondan cg ile kabul ederlermi ikilemdeyim ama :)

Mersin İl Temsilcisi
tabii ki dostlar..
başım üstünde yeriniz var :)

cg ile derken?

ben mi??
banaysa aşkolsun :(

Uğur bu hafta sonu değilde önümüzdeki hafta sonu toplantı ayarlarsanız katılırım bu hafta sonu 3 gün istanbulda olacağım

Mersin İl Temsilcisi
Sıkıntı yok...
Ne zaman olsa yaparız da, tekrarlarız da...

Hafta sonlari genelde bos oluyorum cuma gununden veya daha oncesinden haberlesirsek katilirim. Cg konusunda on yargiliydim aslinda ama motor arastirirken kendim icin baktim cglere almayida ciddi ciddi dusundum ama sele yuksekligi dizime fln geliyordu bana gore degildi. Neyse benim gordugum kadari ile kask ekipman vs kullaniyorsun konusmalarindada gayet saygilisin. Yani benim tepkim cg ye degil kasksiz parmak arasi terlikle sacma sapan surenlere. Yani olay surucude saygili ve bilincli olduktan sonra benim icin sikinti yok. =) zaten ilk bulusma vs olduktan sonra devami gelir katilim artar herhalde

Mersin İl Temsilcisi
Cumartesi akşamı ya da pazar gündüz bir toplantı olursa tabanvay olarak katilabilirim.
Kısmet..

Mersin İl Temsilcisi
Sencer Abi pek artçı almayı sevmem ama sizin engin tecrubelerinizden faydalanmak için alabilirim
O kadar adam içinde sana tabanlara kuvvet demeyiz yani :D

Teşekkürler :)
Hepimizin farklı konularda tecrübeleri vardır.
Bu yüzden sosyal ortamlarda bir araya geliriz ve iletişimde bulunuruz.
Ben elimden geleni yapmaktan mutlu olurum.

Günü ayarlayalim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar