[Mersin - MT]

boğaç kardeş geçmiş olsun yokluğun belliydi babana acil şifalar kardeş

kardeş en kısa zamanda görüşmek üzere

Son düzenleme:
bende mersin mt yemi katılsam acaba güzelce akdenizi dolaşsam ama yakında bir silifke yapacam eski dostlarımı ziyaret edeyim orda ..

mersinli dostlarım yarın yani bugün cuma :) saat 11 gibi yola düşüyoruz. sizleri çok ama çok özledim. ciks hariç....
hepinizi çok seviyorum ama doğum günümde hiç biriniz aramadınız ya aşk olsun
boğaç Allah acil şifalar versin dostum...
görüşmek üzere...

mersin mt nin değerli insanlarına anamurdan kucak dolusu sevgiler sizleri özledim bea boğaç çok geçmiş olsun bu arada cemero biraz uzak kaldın biliyorum ama toplantılarımıza katılırsan sevinirim seni seviyorum yanlış insan deilsin çünki tarsustan yanlış insan çıkmayacağına inanıyorum mt mersinin yanlızca delikanlı insanlarına slm gönderiyor sizleri seviyorum

kaan ve nezih hadi gelin olm artık ösledikk bee.aman sag salim gelinde eninde sonunda hasret gideririz.kaancım bu arada mutlu yıllar olsun eşşek kadar oldun hala dogum günü istiyosun utanmadan.
bu arada kaancım senin fotolar wardı ya bende,bomba resimler war.ama öle beleşe wermem hberin olsun.bana taşucundan bi wiski kapıp ta gelirsen problem olmaz....
herksese selamlar.....

Arkadaslar Babam İyİ Cok ŞÜkÜr Suan IÇİn Pazar Gunu De İyİ Olursa Bİr Arkadasimla Beraber Sİze Katilacam Herkese TesekkÜr Ederİm İlglendİĞİnİz İÇİn......

Mersin İl Temsilcisi
35 Aj 1914 Plakali Hundaİ Getz , Bu Araba DÜn Benİ Tulumba DuraĞi KÖprÜsÜnden GeÇerken Tam KÖprÜ BaŞlangicinda SaĞimdan Soluma Kaydi Ve Ben SaĞa Çekerken, Bİrden SaĞ Aynamda GÖrdÜm Ve Anİ Bİr SaĞa YatiŞla Aynami Siyirarak GeÇtİ Ve ÖnÜmde YavaŞladi. İŞİn Daha Da KÖtÜsÜ Ben Zaten KÖprÜnÜn SaĞ Şerİdİne GİrİŞ Yapacaktim. Bu Canavar EĞer Ben Anİ YavaŞlayip sola Kirmasaydim Tam Ortadakİ Demİr Bankete Çarpacak Ya Da Benİm ÜstÜmden GeÇecektİ. Ayrica Bu Sabah Kapali Spor Salonuyla Çetİnkaya Arasinda Bİr Bİsİkletlİye Araba Çarpmasi Sonucu ÖldÜ...

35 Aj 1915 Plakali Hundaİ Getz , Bu Araba DÜn Benİ Tulumba DuraĞi KÖprÜsÜnden GeÇerken Tam KÖprÜ BaŞlangicinda SaĞimdan Soluma Kaydi Ve Ben SaĞa Çekerken, Bİrden SaĞ Aynamda GÖrdÜm Ve Anİ Bİr SaĞa YatiŞla Aynami Siyirarak GeÇtİ Ve ÖnÜmde YavaŞladi. İŞİn Daha Da KÖtÜsÜ Ben Zaten KÖprÜnÜn SaĞ Şerİdİne GİrİŞ Yapacaktim. Bu Canavar EĞer Ben Anİ YavaŞlayip SaĞa Kirmasaydim Tam Ortadakİ Demİr Bankete Çarpacak Ya Da Benİm ÜstÜmden GeÇecektİ. Ayrica Bu Sabah Kapali Spor Salonuyla Çetİnkaya Arasinda Bİr Bİsİkletlİye Araba Çarpmasi Sonucu ÖldÜ...

kardes büyük geçmiş olsun aman diikkat ölen cocugun ailesine sabır:( ALLAH RAHMET EYLESİN....

35 Aj 1915 Plakali Hundaİ Getz , Bu Araba DÜn Benİ Tulumba DuraĞi KÖprÜsÜnden GeÇerken Tam KÖprÜ BaŞlangicinda SaĞimdan Soluma Kaydi Ve Ben SaĞa Çekerken, Bİrden SaĞ Aynamda GÖrdÜm Ve Anİ Bİr SaĞa YatiŞla Aynami Siyirarak GeÇtİ Ve ÖnÜmde YavaŞladi. İŞİn Daha Da KÖtÜsÜ Ben Zaten KÖprÜnÜn SaĞ Şerİdİne GİrİŞ Yapacaktim. Bu Canavar EĞer Ben Anİ YavaŞlayip SaĞa Kirmasaydim Tam Ortadakİ Demİr Bankete Çarpacak Ya Da Benİm ÜstÜmden GeÇecektİ. Ayrica Bu Sabah Kapali Spor Salonuyla Çetİnkaya Arasinda Bİr Bİsİkletlİye Araba Çarpmasi Sonucu ÖldÜ...

dostum cok gecmiş olsun biraz daha dikket et kendine,biliyorsun tarfikte bizi bir hiç gibi görüyorlar sanki yokmusuz gibi davranıyorlar

Mersin İl Temsilcisi
sağolun arkadaşlar. aslında biz bir motosiklet tutkunu gibi görünsek te, sevdamız iki teker üzerine kurululudur. kimisi de, taşıt parası vermemek ya da yürüyerek işe giderken zaman kazanmak için bisiklete biniyor. Zaten 10’lu yaşların eğlencesi olan bisikletler, birkaç yıl içinde motosiklet aşkına dönüşüyor. Bu evrimleşme sürecinde iki teker sevdası bambaşka bir hal almıştı bende. Ama ben şuna inanmaya başladım ki; iki teker kullanamayan veya içinde bunu bir uhde olarak taşıyanlar (varoşsal kesimlerin lüks araçlara zarar vermesi gibi) ya da gücü ele geçirip güçsüzü ezme paranoyaklıklarından birini gösterip 4 tekerin egemenliğini 2 teker özgürlüğünün üzerine oturtmak istiyorlar. Buna mukabil olarak da, hayallerinde kullandığı gibi yollarda da kullanabileceğini sanan, hızlı giderek hava atacağına inanıp güzel sürenin arkasına binileceğini unutan ve yıllarca (sadece motoru olup ta arkadaşlarının kendine yaptığı gibi nazire yapma isteği) motoru olsun da sonrası önemli değilmiş zanneden motosikletlilerin. Ve karayollarını sadece asgari 4 teker için tasarlayan yol mühendisleri, belediyeler, park ve bahçeler müdürlüğü ( başka ilgili makam var mı bilmiyorum)…. Yani çuvaldızı hepimize batıracağız da, iğneyi kime batıracağız onu bulabilmiş değilim. Bizim kendimize yaptığımızı dünya hiçbirimize yapamadı. Avrupa birliği ayağına az-çok değişiklik ve düzenleme yapılmışsa da laf olsun diye yapılan ve ne bireysel ne de toplumsal olarak hazmedilememiş “yapılmış olması için yapılmış yasalar”
Bence sorunların bir kısmı bunlar. Elbette ki değişik bakış açıları ve eklenecek pek çok şey vardır ama en azından ehliyet verilirken ya da alınırken PSİKOLOJİK TESTLERDEN mutlaka ama mutlaka geçirilmeli. Motosikletlere kademeli olarak izin verilmelidir ama bunu önce hazmetmek gerekiyor diyebilirim.

yarın insallah adanadayım ve daha sonnra aynı gün mersine gececem benimle gelmek gezmek isteyen varsa takılabiliriz birkac gun hem tanısmıs oluruz arkadaslar hemen haber ederseniz sevinirim yarın giremeye bilirim nete

selam dostlar biz yine çok eglendik katılan tüm dostlarıma teşekkürler hepinizi seviyorum allah gazınızı kesmesin

arkadaşlar biz izinden döndük eğlenceliydi bizi görmüyen (arkadaşlarıma) duyurulur............bu arada başka arkadaşlar yazmadan benim ağzımdan duyun dün akşam yani cumartesi akşamı ciks kaan deniz eren boğaç ilker ve irfan ile birlikte cumartesi akşamı fındıkpınarına giderken gece karanlığından ve aşırı surattan dolayı virajı alamayıp kaza yaptım yanlızca ön çamurluğum kırıldı bemnde bişey yok sizleri seviyorum kask dizlik muhakkak takın sevgiyle kalın

Mersin İl Temsilcisi
cross 33 çok geçmiş olsun kardeş. fındıkpınarına gelemedim (yatılı misafirlerimizden dolayı ) ama gelmeyi çok istedim. sizinle her yere giderim. sen kaza yaptığında yanındaki arkadaşlar eminim ki ellerinden geleni yapmışlardır. kaza yapman ne kadar şansızlıksa, yanındaki arkadaşların da o derece hatta daha da fazlası şansındır. bunları sen de biliyorsun. yeniden büyük geçmiş olsun kardeşim. hepinizi seviyorum...

kardeş hepimize geçmiş olsun ha bu arada nezir kuyuluk yolu çok iyi kaza riski yok denecek kadar az
bu arada sencer abi geçmiş olsun yapabileceğim bi şey varmı

nezihçim geçmiş olsun,aman dikkat kardeşim.bende bugun yanınıza gelirken bir trafik kazasına tanık oldum ve bu olaydan dolayı ewe geri döndüm.aman dostlarım dikkat edelim.tekrardan geçmiş olsun hepimize........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar