maxi scooter ile scooter arasındaki fark ne?

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maxi scooter ile scooter arasındaki farklar nedir mesela 150cc den maxi scooter olur mu ? bilgilendiriseniz sevinirim....:rendeer:

Maxi scooter; Artık o şehir içinde dur-kalk kısa mesafelerde pırlamak için kullanılan motor olmaktan çıkmıştır.
Gerek gücü gerekse de heyvetli ve konforlu haliyle uzun mesafelerde insanlara hazzı zevki yaşatacaktır.

150 cc den başladığı söylenir. Ancak kullanış amacına ve üretilme amacına göre 150 cc küçük gelir. (Yüksek hızda ivme uzun mesafede gereklidir) 200 cc den başladığını söylemek daha mantıklı olacaktır kanımca...

Valla 150cc maxi skuter lar var ama bencede 250cc den asagı olmamalı...Maxi skuterlar arkadasın dedıgı gıbı daha gelısmız fonksıyonları rahat konforlu selelerı genıs hacımlerı heybetlı yapılıarı ile normal skuterlardan ayrılırlar bakınız..

Silverwing400-650 Nexus500 xmax250 beverly500-250 burgman400-650 Xciting250-500 vs vs

Scooterın Maxi Single Çıkarmış olanına maxiscooter denir :p
geyik bir yana bu konuda farklı görüş ve yorumlar var ancak ben birine katılmaktayımki şudur.
1- görünüş ve konfor itibari ile cüsseli ve rahat
2 - benzini biraz daha fazla yakan
3 - bagajı eşşek alacak kadar geniş
4 - şehir içinde çok kıvrak olmayan ama uzun yolda mercedes manda kasa misali yayıla yayıla giden

scooterlara maxi denir..

sevgili arkadaşlar maxi scooter .. cc hacmi 400 den büyük ... scooter leriçin yapılan bir tabirdir.. güçlü motorları geniş haimleri için bu terim kullanılır

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Düştüğü zaman kaldırılamayan uzun yolda sürüş esnasında insanın uykusunu getiren her türlü aksiyondan uzak ve insanın bazen motor sürdüğünü unutturan 2 tekerli makinelere maxiscooter denior

Düştüğü zaman kaldırılamayan uzun yolda sürüş esnasında insanın uykusunu getiren her türlü aksiyondan uzak ve insanın bazen motor sürdüğünü unutturan 2 tekerli makinelere maxiscooter denior

Sence nexus500 aksıyondan uzak bı motor mu ?? yAda Tmax500 ??

bakın ülkemizin gururu paris dakar rallilerinde yarışan Kemal Merkit abimiz neler yazmış üstelik te bizim forumda.
http://www.motosiklet.net/forum/kemal-merkit/6487-scooter-ruzgarinda-yeni-ufuklar.html

özetle touring gibi gözüken ön camı olan biraz şişkin modeller maksi scooterdır. en iyi performansı 400cc ve üzerinde alısınız ama daha önce de söylediğim gibi bu görüntü 150cc motorlarda da var, ama performans tabiki zayıf.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakın ülkemizin gururu paris dakar rallilerinde yarışan Kemal Merkit abimiz neler yazmış üstelik te bizim forumda.
http://www.motosiklet.net/forum/kemal-merkit/6487-scooter-ruzgarinda-yeni-ufuklar.html

özetle touring gibi gözüken ön camı olan biraz şişkin modeller maksi scooterdır. en iyi performansı 400cc ve üzerinde alısınız ama daha önce de söylediğim gibi bu görüntü 150cc motorlarda da var, ama performans tabiki zayıf.

güzel bi yazı ... son cümleler çok haklı ...turing otomatik olur...:rendeer:süper olur..

Burgman 650 maxı scoterderdir. Diğerleri scoter.

Kullandım, bindim ,gördüm ,gezdim.

Honda Foresight 250 cc bile kasayı zor kaldırıyorken 150 cc'yi düşünemiyorum..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar