Marushin - Shivan Dragon

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha önce bu kadar güzel bir kask gördünüz mü ? :)

bu da izmir sahilde hayabusalı marushin , marushinli hayabusa mı demeliydim...:p

Aynı modelin Red Dragon'u da vardı sanırım, güzel kask :) Seviyorum Marushin'i...

Hayabusa'yla da çok yakışmış...

Ben bu kaskı denedim çok güzel bir kask Shoei, Lazer bi sürü kask arasında kendisini o kadar belli ediyor ki normalde siyah en sevdiğim renktir ama beyaz olmasına rağmen bu kaska bayıldım. fiyatı 350 Euro civarı bişeydi. Bi alt modelinde buna benzer bi beyaz kask, var oda bunun kadar güzel ama bu başka :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bu kaska bayıldım ben. aksam motostop izmire gidip bi deneyecem ama 350 euro ise uzun bir süre en azından gelecek yaza kadar resimlerine bakmaya devam ederim :mrgreen:

Bu motor ve kasktan izmirde ikitane yoksa bunları kesin gördüm. Yaklaşık iki ay önce izmir gaziemirde bulunmuştum. Gerçekten motor ve kask iyi uyum saglamış.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
elint , bu motosiklettten yani beyaz hayabusadan izmirde iki tane var bildiğim kadarıyla . ama beyaz kasklı olanından bi tanecik:) hakan abiyi tanırsın belki , bu onun motoru.diğerini bilmioz

arkadaşlar teveccüğünüz :cherry:

bu da benim yeni kaskım hayranlıkla kullanmaya başladığım :

mar2ik.JPG

beyaz her yerde beyaz...

mar3ik.JPG

Tolga Karel'in kız arkadaşı da shivan dragon pure white almıştı :)

hayabusayla kask birbirine öyle yakışmışkiiii bukadr olur =)
son resimdeki shivan dragon pure bayıldım acaba benim motorda cokmu sırıtır :)

Bu motor ve kasktan izmirde ikitane yoksa bunları kesin gördüm. Yaklaşık iki ay önce izmir gaziemirde bulunmuştum. Gerçekten motor ve kask iyi uyum saglamış.:)

motor hakan dinçerin yani motordelisi sitesinini sahibinin. genelde bws ye biner aslında =) bizim hatayda' da kuyumcu bi abimiz var md' den oda yanına gelir sürekli. herkez bakar ama ben bakmıyorum doymuşum artık =)

bu arada kask için yorum gerekirse içi bembeyaz ama 1 ay sonra simsiyah =)))) kirden :queen:

bu arada bu beyaz hayabusaya en çok giden Marushin TNT 888 bende kullanmıştım bi ara..

DSC01232.jpg

DSC01233.jpg

DSC01234.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Mal eyi malmış..gerçekten çok güzel..Hemen almam lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar