Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu kaskı denedim çok güzel bir kask Shoei, Lazer bi sürü kask arasında kendisini o kadar belli ediyor ki normalde siyah en sevdiğim renktir ama beyaz olmasına rağmen bu kaska bayıldım. fiyatı 350 Euro civarı bişeydi. Bi alt modelinde buna benzer bi beyaz kask, var oda bunun kadar güzel ama bu başka
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu kaska bayıldım ben. aksam motostop izmire gidip bi deneyecem ama 350 euro ise uzun bir süre en azından gelecek yaza kadar resimlerine bakmaya devam ederim :mrgreen:
Bu motor ve kasktan izmirde ikitane yoksa bunları kesin gördüm. Yaklaşık iki ay önce izmir gaziemirde bulunmuştum. Gerçekten motor ve kask iyi uyum saglamış.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elint , bu motosiklettten yani beyaz hayabusadan izmirde iki tane var bildiğim kadarıyla . ama beyaz kasklı olanından bi tanecik hakan abiyi tanırsın belki , bu onun motoru.diğerini bilmioz
Bu motor ve kasktan izmirde ikitane yoksa bunları kesin gördüm. Yaklaşık iki ay önce izmir gaziemirde bulunmuştum. Gerçekten motor ve kask iyi uyum saglamış.
motor hakan dinçerin yani motordelisi sitesinini sahibinin. genelde bws ye biner aslında =) bizim hatayda' da kuyumcu bi abimiz var md' den oda yanına gelir sürekli. herkez bakar ama ben bakmıyorum doymuşum artık =)
bu arada kask için yorum gerekirse içi bembeyaz ama 1 ay sonra simsiyah =)))) kirden :queen:
bu arada bu beyaz hayabusaya en çok giden Marushin TNT 888 bende kullanmıştım bi ara..